Hirdetés 

Ebben a rovatunkban egy -egy ismert sztár egy egész napját követhetitek nyomon fotókkal. Rengeteg olyan információ, amit eddig nem tudtatok, elkísérhetitek kedvenceteket az aktuális napjuk minden állomására.

Most biztosan nem maradsz le semmiről!

A mai nap a népszerű popsztár, Szabyest egy napját láthatjátok képekben.

11:21

A napom azzal indult, hogy elindultam fodrászhoz. Rendszerint, ha gyalog közlekedek, akkor sokan állítanak meg az utcán, hogy közös képet csináljunk, vagy akár csak egy puszit kérjen egy szép lány. ☺️ Ez tehernek tűnhet, de nem az. Én bármikor és bárkivel szívesen csinálok fotót. 😊


12:48

Elkészült a költemény, ugyan a képen nem látszik, de hajtetoválást próbáltunk. Egész jól sikerült.

13:37

Mivel időben még nagyon jól vagyok, ezért egy picit beültem egy barátom kávézójába a közelben, hogy dolgozzak az új albumomon, illetve pár adminisztrációs dolgot elvégezni.


Hirdetés 

14:40

A közeli törökétterembe is sokat jártam, ők is barátok. Mindenki barátom 😀

15:09

Megérkeztem az egyik zenecsatornához, interjúzunk az újonnan megjelent videoklipek és egyéb projektjeim kapcsán.

15:19

Tíz perc alatt képes vagyok mindent felfedezni, megismerni, átrendezni és lebontani, szóval általában jobban járnak velem, ha időben hívnak. Egyébként a háttérben Biga telefonál, Igni pedig interjúzik. A plusz kulisszatitok, hogy ennek a képnek egy nyomtató adott kamera támaszt.

15:32

Oké, benn vagyok, de azért még egy kép belefér, nem?

16:04

Betettem ezt a pólóm alá, de észrevették :(( vissza kellett adnom 🙁 Egyébként azért húzódott el ennyire az interjú, mert negyed órát beszélgettünk az operatőrre a kamerákról. Az ilyen technikai dolgokkal engem fel lehet tartani. Filmeket gyártok mostanában és a technikai részletek fontosak, jó néha eszmecserét folytatni ilyenekről, hozzáértő emberekkel.

16:35

A forgalomban az ember néha képes elgondolkodni, hogy egyébként milyen szép helyen él. Sok turista fizet érte, hogy itt legyen pár napot vagy hetet, mi pedig élvezhetjük nap, mint nap. Elindultam a stúdióba, de a dugó még csak most kezdődik, az annyira nem lesz izgalmas 🙁 Viszont haza kell ugranom, otthon maradt valami a stúdiózáshoz.

17:55

Megérkeztem a stúdióba, várom, hogy ajtót nyissanak. Közben azzal szórakozom, hogy milyen tepsi kezeim vannak így az árnyékban.

18:21

Várom Kollányi Zsuzsit, aki az új lemezem egyik közreműködő előadója lesz. Igen, itt is szétszedtem és megfogdostam és nyomkodtam mindent, viszont fertőtlenítettünk is. Zsuzsinak most született meg a kisfia, ezért extra módon oda szeretnék figyelni a dolgokra a közös munka során.

18:44

Épp egy-egy közreműködő rádiónak veszünk fel hanganyagot, amiben bemutatom a legújabb dalom, ez szokott elhangozni egy-egy dal előtt, amikor az előadó bemutatkozik. Zsuzsi a dugó miatt amúgy is később ér be, szóval vettünk bőven.

19:25

Zsuzsi megérkezett, egyeztettük a gondolatokat a felvétel kapcsán, most pedig már élesben is megy a felvétel. Csoda egy hangja van a Zsuzsinak, érdemes lesz megvárni a közös dalunkat, nagyon szerethető nóta lesz.

20:02

Még mindig a Zsuzsi énekel, én szívesen hallgatom végülis. 🙂

20:34

Egyébként én inkább kutyás vagyok, deeee milyen aranyos és szép szemei vannak, úúúúúristen. 😛

21:21

A fejünk amikor megtudtuk, hogy kijárási tilalom lesz, na meg újabb szigorítások és korlátozások lesznek.

Fotók: Szabyest

/p>