Hirdetés 

Owen Wilson és Vince Vaughn 15 éve nem sejtették, hogy minden idők egyik legjobb vígjátéka lesz második közös filmjük.

A 2005-ös Ünneprontók ünnepe című alkotás igazi klasszikussá nőtte ki magát a vígjátékok között, amely a két színész barátságát is megalapozta. Azóta sok minden történt a két sztárral, az alkotás népszerűsége azonban mit sem kopott. Vaughn egy nemrég adott interjúban elárulta, hogy nincs kizárva a film folytatása, amelyről Wilsonnal és az egykori rendezővel, David Dobkinnal is tárgyaltak már. Az 50 éves színész elmondta, hogy mindenképpen jó történetet szeretnének a második részhez, ezért nem kapkodnak el semmit, de annyi biztos, hogy a megvalósítás útjára léptek. – írta a joy.hu

Az alkotás sztorija szerint két valóközvetítő – akik gyerekkori barátok – szabadidejükben esküvőkre járnak potyázni, hogy ingyen igyanak-egyenek, illetve könnyen tudjanak ágyba bújni a nőkkel. Ám, ahogy az lenni szokott őket is utoléri a szerelem, méghozzá nem is akárhogyan.


Owen Wilson és Vince Vaughn 15 éve nem sejtették, hogy minden idők egyik legjobb vígjátéka lesz második közös filmjük. (Fotó: Forrás: gettyimages/Gareth Cattermole)

Vince és Owen az Ünneprontók ünnepe után 8 évvel később szerepelt közös filmben, amely a Gyakornokok volt, első filmjük pedig a Zoolander volt. Állításuk szerint nincs is annál jobb, mint amikor úgy dolgozik az ember, hogy közben a hasát fogja a nevetéstől. A 2005-ös filmet nézve nem csodáljuk, hogy imádják a közös forgatásaikat.

forrás: joy.hu

indexkép: gettyimages/Gareth Cattermole

/p>