Hirdetés 

Varga Ferit a Megasztár 2005 októberében indult és 2006 májusában véget ért szériájában ismerte meg az ország. A tehetségkutató harmadik évadában megismert énekes az elmúlt években mackós testalkatú lett. – írta a femina.hu

Aztán amikor 2018-ban, az év elején egy általános vérvizsgálat után megtudta, hogy 2-es típusú cukorbetegségben szenved, életmódot váltott.

 Varga Feri fogyása

Három-négy hónap alatt 18 kilót fogyott, a 160 grammos szénhidrátdiétát követve olvadtak róla a kilók. Eleinte kétségbe volt esve, és nehezen ismerte ki magát a hirtelen jött információáradatban.


Varga Feri a 2005-ös Megasztárban és 2017 októberében a FEM3 Caféban.
Varga Feri a 2005-ös Megasztárban és 2017 októberében a FEM3 Caféban. Fotó: TV2/Megasztár, FEM3 Café
Rengeteg volt az információ, úgy voltam vele, hogy én mindent kipróbálok, a cél, hogy rendben legyek. Volt bennem némi aggodalom, hogy a házias ízekről le kell majd mondanom, de nem így lett. Életmódot váltottam, és amiből csak lehetett, szénhidrátcsökkentett verziót fogyasztok, így ehetek tésztákat is, persze odafigyeléssel.
varga-feri-2020
Fotó: RTL Klub/Édesítő
Jóízű, lassú felszívódású ételeket fogyasztok. 18 kilótól szabadultam meg. Tovább már nem szeretnék fogyni, nagyon jól érzem így magam. Edzenem kell még, mert a rendszeres mozgás hiányzik az életemből. Bár futni nem szeretek, másfajta kardiomozgás, sport jól esne, így ezen dolgoznom kell még.
– mesélte az RTL Klub Édesítő című életmód-magazinműsorában.
Amióta kiderült, hogy 2-es típusú cukorbetegségben szenved, gyógyszert szed, és tartja a diétát. A Reggeli című műsorban az ötvenéves sztár azt mondta, szerencsére nem kell mindent megvonnia magától, például ihat alkoholt, egy pohár vörösbort elfogyaszthat.

Csináltam egy főzőcsatornát a barátaimmal a YouTube-ra. Olyan ételeket főzők, amiket egyrészt bárki megehet, és ha azt a mennyiséget eszed, amit én kirakok, akkor biztos, hogy fogyni fogsz tőle.


Hirdetés 

varga-feri-fogyas.png
Fotó: Facebook/Önök kérték

Nagy szívfájdalmam, hogy későn jöttem rá, az étkezés valójában pótcselekvés. Ma már nálunk az étkezés úgy néz ki, hogy leülünk a nagy asztalhoz, beszélgetünk, és eszegetünk. Az étkezés társasági formává alakult, és inkább csak csipegetünk. Nem az étel a fontos, hanem hogy beszélgessünk egymással.

forrás: femina.hu

indexkép: blikkruzs.blikk.hu


Hirdetés