Hirdetés 

Négy évnyi önkéntes szabadság után Friderikusz Sándor újra visszatért a képernyőre. Legújabb műsorának – amelynek címe: Életünk története – első vendége a Schobert házaspár volt.

Friderikusz Sándor a Story Magazinnak mesélt az elmúlt négy évről.

Elmondta, hogy az utóbbi években rengeteget utazott, újraélesztette régi kapcsolatait. Emellett sokat olvasott, illetve Európa-szerte több koncerten és kiállításon is járt.

A Story Magazinnak arra a kérdésére, hogy hogyan telik egy átlagos napja, azt válaszolta, nincs átlagos napja, mert minden napja máshogy telik.

Nem úgy élek, mint az emberek többsége, mert nem kell robotolnom, nincsenek gyerekeim vagy szüleim, nincsenek közeli hozzátartozóim, akikről gondoskodni kötelességem lenne. Egyáltalán: kötelességeim is csak olyanok vannak, amelyeket a magam számára jelölök ki.

– mesélte a tévés, hozzátéve: élvezi ezt a függetlenséget.


Friderikusz Sándor visszatért a képernyőre (Fotó: Pesti Bulvár)

A Story rákérdezett arra is, hogy miért mondott igent az RTL Klub megkeresésére nyolc év után. Friderikusz elmondta, ő kereste fel a csatornát, mert kíváncsi volt rá, hol tart manapság a lineáris televíziózás Magyarországon. Nézőként ugyan követte a fejleményeket, de szeretett volna újra tapasztalatokat szerezni belülről.

Annak tulajdonképpen örülök, hogy a televíziós munkásságom nagy része sokkal ideálisabb korszakban telt, amikor még komoly szerepe és jelentősége volt a tévének a nagyközönség életében. Akkor feltétlenül hatásosabbnak érezte a tevékenységét egy televíziós ember. Ma, amikor rengeteg verzió létezik arra, ha az ember képet akar fogyasztani, megannyi lehetőség kínálkozik rá, így a lineáris televíziózás rengeteget veszített a hatásfokából és jelentőségéből.

– fogalmazott Friderikusz.

forrás: indirekt.hu

indexkép: femcafe.hu

 


Hirdetés