Hirdetés 

Minél fiatalabb az ember, annál könnyebben csúszik bele különféle szexuális bakikba. Íme a TOP 3 férfi beszámoló – a Life.hu összeállítása.

Amit a nők szúrtak el…

A barátnőm még szűz volt, ezért mindent úgy akart csinálni, ahogy a nagy könyvben meg van írva, hogy tutira biztonságos legyen. Például a gumit már akkor megpróbálta felhúzni a péniszemre, amikor az még nem is volt teljesen kemény. Hiába mondtam neki, hogy ezt ilyenkor még nem érdemes, félt tőle, hogy így is teherbe eshet. Vicces volt, ahogy próbálkozott, nyilván nem járt sikerrel, de tanult belőle.

– Gusztáv, 32 éves.

Volt egyszer egy csajom, aki finoman szólva nem volt egy orálszex-zseni. Úgy viszonyult a farkamhoz, mintha életében először látott volna ilyet. Az orális kényeztetés számára abban merült ki, hogy kézimunka közben néha adott rá egy csókot. Fogalmam sem volt, hogyan mondjam el neki, hogy ez katasztrófa.

– Tamás, 38 éves.


(Fotó:SHUTTERSTOCK)

Az egyik excsajom nagyon szeretett orálisan kényeztetni, ám azt nem viselte el, ha a gyönyör a szájában ér véget. Tudta, hogy én nagyon vágyom rá, ezért egyszer elhatározta, hogy megpróbálkozik vele. Ám ezt követően én voltam az, aki nem engedte meg neki, ugyanis mikor elélveztem, hirtelen fulladozni kezdett és ráharapott a péniszemre. Nagyon megijedtem.

– Krisztián, 29 éves.

indexkép: femina.hu

/p>