Hirdetés 

Détár Enikő nem véletlenül sugárzik a Dancing with the Stars parkettjén, le sem tagadhatja, milyen boldog, hiszen hét éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban.

Civil szerelmét, az angoltanárként dolgozó Pétert 2014-ben ismerhették meg a TV2 Édes Élet című műsor nézői, ekkor szerepeltek először együtt.

Détár Enikő és párja, Péter

Amikor kiderült, hogy a férfi tíz évvel fiatalabb, sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt. A válása utáni hirtelen egymásra találás miatt még maga a színésznő is kételkedett a viszonyuk jövőjét illetően, ám aggályai jó ideje szertefoszlottak. Péter még a hektikus időbeosztásához is remekül tudott alkalmazkodni.

Reggelente szinte azt sem tudom, hol vagyok, örülök, ha időben el tudok indulni, olyankor sok mindenre nem lehet tőlem számítani. Ráadásul most több időt töltök a táncpartneremmel, Baranya Dáviddal, mint a párommal. De Péterem minden este megvár ébren, bármilyen későn is érjek haza, hogy beszélgessünk. Nem hittük volna, de örökké tart ez a szerelem.

– mesélte 2020 szeptemberében a Blikknek.

Bár egykor az egész országnak betekintést engedtek az életükbe, manapság csak ritkán mutatkoznak együtt. A közösségi médiában sem túl gyakran posztolnak közös fotót, ám alkalomadtán megörvendeztetik a rajongókat szerelmes felvételeikkel.

indexkép: TV2

/p>