Hirdetés 

A Farm VIP című műsorban komoly ellentétek alakultak ki a forgatás alatt Ambrus Attila és Horváth Éva között. A Viszkis többé nem hajlandó hozzászólni az egykori szépségkirálynőhöz.

Hamarosan indul a TV2 új reality műsora a Farm VIP, amiben 14 sztár két csoportban egy tanyára költözik és így mérkőzik meg egymással.

A piros és a sárga csapatok többször egymásnak feszültek a forgatások alatt. Ambrus Attila nem hajlandó többé egy asztalhoz sem ülni Horváth Évával.


Ambrus Attila soha többé nem akarja látni Horváth Évát (Fotók: INSTAGRAM/HORVÁTH ÉVA, TUBA ZOLTÁN/ORIGO)

Szerettem volna átadni azt a tudást, amire az évek során szert tettem, ám egyeseknél olyan vastag falakba ütköztem, amit csak nehezen vagy egyáltalán nem lehetett lerombolni. Voltak a farmon olyan emberkék, akik mindenkinél mindent jobban tudnak, és a legrosszabb, hogy őket még észérvekkel sem lehet meggyőzni, mert izomból próbálják az akaratukat érvényesíteni.Van olyan ember például, akivel soha többé nem ülnék le egy asztalhoz.És nemcsak a mostani hozzáállása miatt, hanem egyébként sem… A játék rendkívül tanulságos volt, már csak azért is, mert kiderült, hogy vannak bizonyos embertípusok, a sunyik, akiket képtelen vagyok elviselni. 

– fogalmazott keményen a Viszkis, akiről kiderült, hogy Horváth Évára gondolt, írta meg a Bors.

forrás: life.hu

indexkép: nlc.hu

/p>