Hirdetés 

Cserhalmi György több komoly műtéten esett át az elmúlt években, jelenleg egy Veszprém megyei faluban éli mindennapjait. – írta a femina.hu

Cserhalmi György kékkúti házába visszavonulva, egyedül él. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Balázs Béla-díjas színész azért is tölti a főváros helyett a Káli-medencében található, hatvanfős faluban a napjait, hogy minimálisra csökkentse a fertőzésveszélyt.

A 72 éves sztárt az elmúlt években többször is meg kellett műteni, ezért is fontos, hogy a világjárvány idején különösen figyeljen az egészségi állapotára. Sára lányával és két unokájával is telefonon tartja a kapcsolatot.

Cserhalmi György egy kis faluban él

2017 tavaszán először a térdével, aztán a gerincével adódtak súlyos problémák, az operációk sikeres voltak, de rehabilitációra volt szükség. Ezeket egy hasnyálmirigyműtét követte, majd kivették az epehólyagját, az epevezetékét és a patkóbelet. A Best magazinnak azt mesélte, az intenzív osztályon is a családja éltette.

Van két név, Gazsi és Lenke, értük mindenre képes lennék. A kórházban is ez volt. Egy falatot Gazsiért, egyet Lenkéért, egy harmadikat meg Sáriért. Mindennap szembesültem azzal, hogy bármelyik nap meghalhattam volna. Ami nekem maga a csoda, az orvosoknak és az ápolóknak a mindennapok része. Ami nekem újjászületés, nekik kötelességszerű munka, amire felesküdtek.

-mondta a lapnak Cserhalmi.

indexkép: Blikk

/p>