Hirdetés 

Az énekesnő ismét egy fontos témában szólalt meg, de voltak, akik kritikával illeték. – írta a liner.hu

Heni, aki nemrég jelentette be, hogy újra gyermeket vár és már azt is tudni, hogy milyen nemű a pici, egy újabb fontos témában emelt hangot. Őt hidegen hagyják azok az emberek, akik a külsővel támadnak.

Az elmúlt hetekben a Nyerő Páros ideje alatt és után rengeteg támadást kapott. Sokan kritizálták a stílusát, és többen át is léptek ezzel egy határ, amivel Heni már nem akart mit kezdeni. A posztjában azt hangsúlyozta, hogy mindenki próbálja meg elfogadni magát, és dolgozzon azon, hogy odabent is rendben legyen.

Nem az számít hogy hogy nézel ki… Engem olyan emberek, akik a külsővel próbálják megbántani a másikat, hidegen hagynak, mert érzelmileg kevésbé intelligens módját választják a megbántásnak.. Mindig azon dolgoztam, hogy a meglévő adottságainkból merítve dolgozzunk magunkon kívül-belül és hozzuk ki a maximumunkat..

– írta Heni a posztjában.

Hiába vagy szép, ha magadat nem látod annak és nincs benned önbizalom… Szóval mindenki próbálja elfogadni magát, akkor másokat és a világot is szebbnek fogjuk látni…

– folytatta a gondolatait az énekesnő. Volt, aki noha őszintén sok boldogságot kívánt neki és értékeli a posztot, úgy gondolja, hogy egy smink nélküli kép jobban illett volna ehhez. Többségében pozitív válaszok érkeztek, és gyönyörűnek tartják az énekesnőt.

Nem mindenki osztotta azt, hogy Heni posztja mennyire igaz, és felhozták számára, amikor ő is megszólalt Schobert Norbi véleménye kapcsán, amikor az anyukák és a plusz súly volt a téma, mely egy egész országot mozgatott meg.

A kommentelő képmutatónak tartja Henit, miután szerinte akkor szerinte kiállt Norbi mellett, most pedig úgy gondolja, azt hangoztatja, hogy nem érdekli a súlya és csak a baba a fontos. Erre már a sztár és reagált, mondván, hogy ő soha nem bántotta a frissen szült kismamákat, és a kommentelő keresse vissza a véleményét. A hozzászóló álszentnek tarja Henit, és hozzátette, miután még nem szült, és nem érti, hogyan is foglalhat állást a témában.

indexkép: promotions.hu

 

/p>