Hirdetés 

Szabó Ádám csak nagyon ritkán mutatja meg édesanyját.

A Sztárban sztár tegnapi fináléjának győztesét, Szabó Ádámot 2011-ben ismerte meg az ország mint a Csillag Születik harmonikását. A harmadik évadban végül egészen a döntőig menetelt, László Attila mögött a tehetségkutató ezüstérmese lett. – írta a femina.hu

Az addig csak a hangszerén muzsikáló előadó 2013-ban nagy meglepetést okozott a közönségnek, az X-Faktor színpadán megmutatta, hogy énekesként is megállja a helyét. Az élő show-ba is bekerült, végül az ötödik helyen esett ki. 2020-ban is képes volt újat mutatni magából, utánozni is remekül tud, mint kiderült a Sztárban Sztár adásaiból.

Szabó Ádám és édesanyja

A 28 éves sztár rajongói nemcsak tehetségére kíváncsiak, a magánélete is érdekli őket. Bár kedvencük leginkább a szakmai életét tárja eléjük a közösségi médiában, olykor a családja hétköznapjaiba is enged némi bepillantást. Szüleit és testvéreit is megmutatja olykor az Instagramon.

Édesanyjáról Mária-napon posztolt, imádni való képpel köszöntötte fel. A fotóról nemcsak az derült ki, hogy mennyire sugárzik róluk a szeretet, de az is egyértelművé vált követői számára, hogy az énekes kitől örökölte igézően kék szemét.

Anyák napján is feltöltött egy anya-fia képet az oldalára, amelyhez érzelmes sorokat is csatolt. Kedves szavaitól egészen biztosan minden anyukának könnybe lábadna a szeme.

Számomra te vagy a legszebb, legokosabb, legtürelmesebb, legodaadóbb anya a világon. Az életben a legtöbb szépség kettesével, hármasával, tucatjával vagy százával bukkan fel. Rengeteg rózsa, csillag, naplemente, szivárvány, fivér és nővér, nagynéni és unokaöcs, de csupán egyetlen anya van a világon.

-írta posztjában

indexkép: promotions.hu

/p>