Hirdetés 

Törőcsik Dániel hamburgi üzlete a szakma krémjét is lenyűgözte. . írta a femina.hu

Az RTL Klub 2013 februárjában tűzte először műsorára az Éjjel-Nappal Budapest című realitysorozatát, amely a mai napig sokak kedvence. A kezdő szereplőgárda jócskán lecserélődött az évek során, a főbb karakterek közül Lalival, Joe-val és Gáborral találkozhatnak továbbra is a nézők.

A műsorból távozók közül sokan maradtak a reflektorfényben, Horváth Gréta a TV2-n, Nádai Anikó pedig az RTL II-n kapott saját műsort, emellett a Reggeli és a Házasodna a gazda háziasszonya. Mások civil szakmát választottak maguknak, Kovács Dóra, a produkció Zsófija kozmetikusnak állt, míg Kristóf, azaz Törőcsik Dániel tetoválóművész lett.

Törőcsik Dániel hamburgi tetoválószalonja

Utóbbi egyre nagyobb sikereket ér el a szakmájában, hőn dédelgetett álmát is sikerült megvalósítania, saját szalont nyitott Hamburgban. A sármos sztár négy éve él Németország északi városában, ez idő alatt rengeteg tudást szívott magába, és sok kapcsolatra tett szert. Ennek köszönhetően 2020 nyarán nyithatta meg kapuit saját üzlete, amelyet már most rengetegen dicsérnek.

Nagyon sokan jöttek el megnézni Európán belül, akik tehették, és mindenkinek nagyon tetszett. Próbáltunk egy kicsit más vonalat felépíteni, mint a megszokott szalonok, és ez hál’ istennek sikerült.

– mesélte a Reggeliben.

A 33 éves művészt egyedi stílus jellemzi, nagyon vékony vonalakkal és letisztult formavilággal dolgozik. Minden munkájában megjelenik hitvallása, miszerint „a kevesebb több”.

Erre törekszem a munkámban is. Tetoválásaimban próbálok csak a lényegre koncentrálni és azokat erősíteni. Maximalista és nagyon kritikus vagyok magammal szemben, de a legfontosabb számomra, hogy egy tetoválás elkészülése után lássam a mosolyt a vendégeim arcán.

– olvasható az oldalán.

indexkép: femina.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading