Hirdetés 

Szandi a Fenyő Miklóssal való viszonyáról mesélt, elárulva, hogy korábban milyen konfliktusok alakultak ki kettejük között, illetve azt is, hogy manapság is összejárnak, sőt, pótapaként tekint egykori menedzserére. – írta a Blikk.

Szandi és Lányi András volt a vendége Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorának. A beszélgetés során szóba került a vallás, illetve az is, hogy ha valaki olyan fiatalon került a zeneiparba, mint Szandi, nem érzi-e úgy hogy rengeteget kihagyott a tinédzser évei alatt. Az énekesnő állítja, bár pár dolog kimaradt, minden úgy jó, ahogy történt, neki ez volt a sorsa, ráadásul boldog a színpadon a mai napig.


Fotó: TV2

Az interjú első felében Szandi arról mesélt, hogy a mai napig belsőséges viszonyt ápol egykori mentorával, Fenyő Miklóssal, noha korábban voltak ellentéteik, pontosabban másként Fenyő, illetve Szandi családja másként képzelték az énekesnő jövőjét.

-Küzdenie kellett Miklós bátyámnak az édesapámmal – kezdte, arra a kérdésre reagálva, hogy Fenyő és Szandi édesapja között voltak-e konfliktusok –, ő Miklós bátyám, én pedig az ő Madárkája. A mai napig olyan a kapcsolatunk, mintha apa és lánya lennénk, Volt nálunk, még a vírus előtt a családjával, este hatra jöttek és reggel hatkor mentek el. Nagyon jól éreztük magunkat.

Nálunk nagyon szigorú szabály, hogy a házban nem lehet rágyújtani. Na, de Miklós bátyámnak… megengedtük. 22 éve lakunk a házban, de senkinek nem engedtem eddig.

– mesélte, majd azt is elárulta, hogy szerinte miért távolodtak el anno Fenyővel.

4 évig dolgoztunk együtt, aztán jött egy kis útkeresés. Én a lányával játszottam a szobában, míg ő és a szüleim megbeszélést tartottak, olykor nyugodtan, olykor vehemensen. Attól függően, miről beszéltek. De engem ez nem érdekelt. Aztán csak arra lettem figyelmes, hogy egyre lazul a kapcsolat közöttünk. Aztán anyukám lett a kényszer-menedzserem. Aztán 18 évesen, amikor odaköltöztem Csabához, természetes volt, hogy együtt kezdtünk dolgozni. A mai napig nem derült ki, de abból adódott, hogy nehéz volt a szülők és Fenyő Miklós között a viszony. A szüleim így képzelték, Miklós úgy, ráadásul ott volt az osztályfőnököm is.

indexkép: 24.hu

/p>