Hirdetés 

ByeAlex a közösségi oldalán fakadt ki, szerinte a nehéz időkben inkább össze kellene fogni, és nem gyűlölködni. – írta az nlc.hu

ByeAlex nagyon aktív a közösségi oldalán, már megszokhattuk tőle, hogy mindig kiírja magából, ami a szívén van. Az X-Faktor mentora a ma hatályba lépő kormányrendelettel még nehezebb helyzetbe került, csak úgy, mint a szórakoztatóiparban dolgozók, hiszen a koncertek mától egy hónapig ismét elmaradnak. Az énekes szerint ebben a helyzetben össze kellene fogni az embereknek, és nem gyűlölködni.

Elkeserítő, hogy az emberek mennyire gyűlölik egymást, és hogy ennek kifejezésére a Facebook a legkedvesebb eszközük. Egyre nagyobb feszültséget és mocskot látok mindenhol. Nem akarom ezt se beengedni, de még csak átengedni se magamon… Nehéz most józannak és mentálisan egészségesnek maradni… Pedig jön még napfény, jön még a tánc, és jön még millió csók is; mosoly, ölelés, tavasz, folytatás… én ott leszek.

 írja a Facebook-oldalán ByeAlex, aki mellett kiállnak a rajongói, ám az ő bejegyzéseinél is sok gyűlölködő, utálkozó kommentet látni.


ByeAlex (Fotó: Facebook)

indexkép: RTL Klub


Hirdetés