Hirdetés 

Kozmetikus lett az RTL Klub műsorvezetője

Kovács Dóra az Éjjel-Nappal Budapest című realityben Zsófit alakította.

2013 februárjában tűzte először műsorára az RTL Klub az Éjjel-Nappal Budapest című fikciós realityt. A fiatalok körében tarolt a formátum, ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy már közel 2000 epizódot számlál. – írta a femina.hu

Nem csak maga a produkció lett népszerű, szereplőit is megszerette a közönség. Közülük sokan tudtak élni a rájuk háruló figyelemmel: többen kaptak saját műsort a csatornától.

Kovács Dóra kozmetikus lett

A sorozat Lalija, azaz Kamarás Norbert a 2019-es Love Islandben tűnt fel, Nádai Anikó pedig olyan műsorok a háziasszonya lett, mint a Való Világ, a Házasodna a gazda vagy a Reggeli. A széria Zsófija, vagyis Kovács Dóra sem tűnt el a köztudatból, vele a HighLife című magazinműsorban találkozhatnak a nézők.


szabó dóra

Fotó: RTL Klub/HighLife

A 29 éves sztárt könnyedén nevezhetjük sokoldalúnak, DJ-ként és modellként is bizonyított már, ám most egy merőben eltérő szakmát sajátított el: kozmetikus lett. Bár továbbra is helyet kap az életében a televíziózás, ő mégis úgy érezte, szeretne birtokolni valamilyen végzettséget.

Elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi az a pálya, ami stabilitást ad az életembe, és emellett még élvezném is. Nyilván minden nőt érdekel a szépségápolás, én régen imádtam a biológiát és a kémiát, ez az egyenlet meg is adta az eredményt.

– mesélte a Reggeliben.

View this post on Instagram

ÖTÖS LETT!!! Nem a lottón ugyan, de nekem mégis hasonló érzés! Most le kéne írnom, hogy micsoda áldozatokkal teli, nehéz hónapok vannak mögöttem, de az igazság az, hogy minden percét élveztem! (Ha a hozzátartozóimat kerdeznétek, Ők azt mondanák, hogy az elmúlt hetekben egy elviselhetetlen hisztérika voltam már a stressztől és az én fejemben szépülnek csak meg az emlékek 🤣) Szomorú vagyok, hogy végetért az iskolás kislány időszak, de ez a szakma amit a kezembe kaptam egy életre szóló szerelem lesz, érzem ❤️🙏 Mindig hálával gondolok majd vissza @tothnehajdugabriella és @klara.tanarno tanárnőnkre, aki ilyen szerethetően verték belénk az olykor puskapor száraz anyagrészeket is, a @baalbekstudio – nak sok-sok extra képzést és Anyukámnak, aki emberileg és anyagilag is csodálatos háttérországom volt ebben az időszakban! A @royalclinics – nek, hogy az @imageskincarehungary termékein keresztül évek alatt a szépségápolás és a krémek szerelmesévé tettek és @gaspar.agnes11 – nek, hogy ebbe az iskolába irányított, amikor tanácsot kértem Tőle! És Nektek drága, újdonsült kozmetikus csoporttársaim, hogy ilyen jó csapat lettünk a végére ❤️👩‍🔬👩‍🎨👸🏼💆‍♀️👯💄@tothnehajdugabriella @noemihajas @_alexavass @sz.szintia @krisztianvollmuth_photo @stcs_andi @lillabuza

A post shared by Kovács Dóra (@kovacs_dora_hivatalos) on

A képzés korántsem volt olyan könnyű, mint azt sokan elsőre gondolnák. Hosszú hónapokig tartott, és rengeteg áldozattal járt, ám ezt egy cseppet sem bánta, az Instagram-oldalán árulta el, élvezte, hogy újra iskolapadba ülhetett. A sok tanulás végül meghozta az eredményét, 2020. október 15-én ötösre záróvizsgázott, és immár hivatalosan is kozmetikusnak mondhatja magát.

indexkép: nlc.hu


Hirdetés 

%d bloggers like this: