Hirdetés 

A francia labdarúgó-válogatott edzője, Didier Deschamps szerint Paul Pogba nem lehet elégedett azzal a helyzettel, amelyben a Manchester Unitednél találja magát – írta a The Guardian.

A középpályás a United ebben a szezonban lejátszott hét Premier League-meccséből négyen, a Bajnokok Ligájában pedig a három találkozó közül egyen volt a kezdőcsapat tagja. Pogba jövője az Old Traffordon továbbra is bizonytalan, miután a múlt hónapban azt mondta, hogy arról álmodik, hogy a Real Madridban játszhasson.

Olyan helyzetben van klubjánál, hogy nem lehet boldog sem a saját játékidejével, sem a csapat helyezésével.

mondta Deschamps.

Nem ez a mostani a pályafutása legjobb időszaka. Egy sor sérülése volt, és a koronavírus-fertőzésen is átesett, ami eléggé megviselte. Formába kell jönnie.


Velem szemben nincs ilyen aggodalom.Amikor egy játékos kényelmetlenül érzi magát a klubjában, örömmel játszik a francia válogatottban.Nekem mesélni fog az érzéseiről, és mivel nagyon jól ismerem, a dolog pozitív irányba fog haladni.

 


Hirdetés 

A francia nemzeti csapat legközelebb szerdán lép pályára, Finnország ellen játszik barátságos mérkőzést. Ezt követően november 14-én Portugáliával, 17-én pedig Svédországgal találkozik a Nemzetek Ligájában.
forrás: Origo

indexkép: Eurosport

/p>