Hirdetés 

Producere elővigyázatosságának köszönheti Suzy, hogy kiderült. 

Csütörtök kora délután megbeszélésre sietett kiadójához Suzy, akinek legújabb dalai folymatosan készülnek a jövőre megjelenő lemezére, azonban az énekesnő producere és kiadójának vezetője, Tilinger Attila elővigyázatos a járványügyi helyzetben.

A menedzsment múlt heti döntése értelmében a kiadó és a stúdió területére való belépés feltétele az alapvető maszkviselési és fertőtlenítési szabályokon túl az, hogy elkészítsünk egy gyors tesztet a  partnereken, illetve az előadókon. A munka nyilván nem állhat meg, azonban ezzel jó eséllyel tudjuk magunkat és a hozzánk érkezőket megvédeni. A mai nap kora délután rövid megbeszélés lett volna Suzyval, azonban a teszten fennakadt, az pozitív eredményt mutatott. Az ismételt teszt szintén ezt mutatta, így a megbeszélés elmaradt, Suzy pedig azonnal hazament.

– mondta a producer.


Suzynál a csütörtökön mutatták ki a pozitív eredményt (Fotó: Facebook/Királyvári Zsuzsanna)

Azonnal elindultam haza, út közben felhívtam a háziorvosomat, aki mindezt megerősítve 10 nap karantént írt elő, emellett egy PCR teszt is készül a napokban és természetesen Zsuzsika sem megy iskolába a karantén idején.

– mondta az énekesnő, aki teljesen tünetmentes, jól érzi magát.

Teljesen jól vagyok, semmi bajom. El sem tudom képzelni, hol kaphattam el, hiszen csak a legfontosabb ügyeimet intézem el, azt is a szabályok szigorú betartásával. Most azt a kevés embert értesítem,  akivel találkoztam, hogy teszteltessék magukat. A 10 nap karantén után egy újabb PCR tesztet csináltatok még, csak negatív eredmény után lépek ki a házból legközelebb. Bízom benne, hogy nem lesz bajunk és tünetmentesen lezajlik a vírus nálam is.

-mondta bizakodva az énekesnő.

indexkép: TV2/Zenebutik

/p>