Hirdetés 

Az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy Horváth Tamás fellép-e a Dancing With The Stars ma esti élő adásában.
Az énekes állítólag hétfőn bejelentette, hogy kilép a szuperprodukcióból- írta meg a Blikk. A lap úgy értesült, hogy az énekes és az egyébként menedzseri szerepet is betöltő felesége között feszültté vált a viszony Tamás tánc partnere, Sipos Viktória miatt, aki profi táncművèszként minden koreográfiát maximális hitelességgel ad elő, ami olykor félreérthető is lehetett az énekes párja számára.
Andrea nem viselte jól, amikor látta a tánchoz elengedhetetlen intimitást a férje és a partnere között – mesélte a Blikk informátora, aki szerint a feszültség több alkalommal vitába is torkollott.
– Szereti a férjét, támogatja mindenben, de biztos nem volt könnyű azt figyelni, hogy egy dekoratív, gyönyörű nő támogatja Tamást.Úgy tudjuk, az énekes a heti próbákat ki is hagyta, így nehéz helyzetbe hozta a produkciót. Információink szerint a műsor készítői és a TV2 vezetői a háttérben próbálták megoldani a szituációt, még Viktória lecserélése is szóba került, végül a csatorna vezetői a sarkukra álltak. Jelezték, Horváth Tamás az esetleges távozásával a gázsiját kockáztatja, és tízmilliós összegre is rúgó kötbért is fizetnie kellene. Az ultimátum hathatott, talán ennek köszönhető, hogy a szombati élő adás előtti utolsó, pénteki összpróbán Tomi megjelent és jelezte, folytatja a versenyt.

Indexkép: TV2

 

 

/p>