Hirdetés 

A Redditen elég komoly visszhangott váltott ki az a történet, amelyben egy nő elpanaszkodta, hogy a válást fontolgatja amiatt a becenév miatt, amivel a férje illeti rendszeresen. A legtöbb ember számára a nevük a személyazonosságuk elválaszthatatlan része, de vannak sokan akik becenevet választanak és preferálnak. De egy feleség teljesen összeroppant, amikor megtudta, férje hogy hívja a barátai előtt. – írta a napmintnap.com

És a sztori kiderülése után sok száz kommentelő biztosította támogatásáról a nőt. A becenév azután derült ki, hogy a feleség kölcsönkérte férje telefonját egy héttel ezelőtt. Meg is kapta, viszont miközben használta, feljött egy értesítés a férfi egyik barátjától. Az üzenet szimplán annyi volt, hogy “Te és KM még mindig akartok jönni Halloweenre?”


(Fotó: mirror.co.uk)

Komoly veszekedések után végül a férj elmondta a nőnek, hogy a KM azt jelenti, hogy Királyul Menő. De ez nem volt annyira hihető, így a nő az internet segítségét kérte. Ekkor írt a Redditen, hogy mi lehet ez a rövidítás. Nagyon sok tanács érkezett, egyesek bántóak voltak, mások viccesek. Tegnap azonban a feleség ismét beírt a fórumba, hogy elvileg rájött a rövidítésre és emiatt most válni fog, ugyanis a férj egyik barátjának segítségével sikerült kideríteni, hogy ez a rövidítés azt jelenti, hogy Kolbászmellű, az asszony mellének formája miatt. És ez teljesen kikészítette a nőt, összetört benne valami, legalábbis ha lehet hinni üzeneteinek. A férj ugyan elnézést kért, de a nő számára valami megtört és most már nem tudja elképzelni, hogy férje még egyszer meztelenül lássa.

indexkép: ELTE Online

/p>