Hirdetés 

Istenes Bence ritkán bakizik, most viszont leállt miatta az Álarcos énekes forgatása

Új kimaradt jelenetek érkeztek az Álarcos énekeshez, amelyek közül az egyikben láthatjuk Istenes Bence hatalmas, és rendkívül vicces bakiját, ami miatt kis időre leállt a forgatás. – írta meg a promotions.hu

Az Álarcos énekesben már csak hat versenyző maradt, név szerint a Röfi, az Egér, az Elefánt, a Zebra, a Banán, és a Baba. Mint kiderült, a következő adások annyiban fognak eltérni az eddigiektől, hogy a versenyben maradt hírességek ezentúl minden héten fel fognak lépni.

Az előző adásban a Kaktusztól kellett elbúcsúznunk, bár a Nyomozók eleinte nem tudták eldönteni, hogy őt vagy az Egeret küldjék-e haza. A tizedik adáshoz közzétett kimaradt jelenetek közül az egyikben a Nyomozók tanácskozását nézhetjük végig.

 

 

Egy másikban Istenes Bence hatalmas, de rendkívül vicces bakiját láthatjuk. A műsorvezető a második párbaj résztvevőit konferálta fel éppen, mikor a Banánt véletlenül Elefántnak nevezte. Mondani sem kell, hogy a baki miatt mindenki dőlt a nevetéstől, beleértve a Nyomozókat, a stúdió közönségét, és a stábot, ezért egy kis időre leállt a forgatás, és bizony Bencének többször is neki kellett futnia a dolognak, mire rendesen fel tudta konferálni a versenyzőket.

 

 

indexkép: RTL Klub


Hirdetés 

%d bloggers like this: