Hirdetés 

Új kimaradt jelenetek érkeztek az Álarcos énekeshez, amelyek közül az egyikben láthatjuk Istenes Bence hatalmas, és rendkívül vicces bakiját, ami miatt kis időre leállt a forgatás. – írta meg a promotions.hu

Az Álarcos énekesben már csak hat versenyző maradt, név szerint a Röfi, az Egér, az Elefánt, a Zebra, a Banán, és a Baba. Mint kiderült, a következő adások annyiban fognak eltérni az eddigiektől, hogy a versenyben maradt hírességek ezentúl minden héten fel fognak lépni.

Az előző adásban a Kaktusztól kellett elbúcsúznunk, bár a Nyomozók eleinte nem tudták eldönteni, hogy őt vagy az Egeret küldjék-e haza. A tizedik adáshoz közzétett kimaradt jelenetek közül az egyikben a Nyomozók tanácskozását nézhetjük végig.

 

 

Egy másikban Istenes Bence hatalmas, de rendkívül vicces bakiját láthatjuk. A műsorvezető a második párbaj résztvevőit konferálta fel éppen, mikor a Banánt véletlenül Elefántnak nevezte. Mondani sem kell, hogy a baki miatt mindenki dőlt a nevetéstől, beleértve a Nyomozókat, a stúdió közönségét, és a stábot, ezért egy kis időre leállt a forgatás, és bizony Bencének többször is neki kellett futnia a dolognak, mire rendesen fel tudta konferálni a versenyzőket.

 

 

indexkép: RTL Klub

/p>