Hirdetés 

Nem vicceltek a séfek, amikor azt mondták a sztárversenyzőknek, hogy még csak most jön A Konyhafőnök VIP neheze. Soha ennyien nem készültek ki, mint az idei évadban.

Konyhafőnök VIP  idei évada a szokásosnál jóval feszültebb hangulatban telt, már az előzetesekből is látszik, hogy ezzel kapcsolatban nem túlzott Sárközi Ákos. A 2020-as év lelkileg sokkal megterhelőbb volt a korábbiaknál, és a versenyszellem, a bizonyítási vágy nagy a mostani sztárcsapatban is. Ezt mutatta például, amikor Nagy Alexandra az ájulása után is csak azzal tudott foglalkozni, hogy be tudja fejezni az ételét, és szinte önkívületi állapotban versenyzett. – írta az nlc.hu.


Ájulása után igyekezett magát gyorsan összeszedni Nagy Alexandra (Fotó: Sajtóklub)

Nem ő volt az egyetlen, aki ilyen állapotba került. Hujber Ferenc szintén elsírta magát, amikor a kötényszerző napon nem tudott a saját elvárásainak megfelelni.

Végül összeálltak a csapatok és a héten kezdődik a kiképzés, amit mindkét séf komolyan vesz, és ahogy mondták: a versenybejutás a smafu ahhoz képest, ami mostantól következik. Ebből az előzetesből kiderül, hogy bőven lesz még sírás és kiborulás: Bódi Sylvi a dicséret miatt, Hujber Ferenc a dorgálás miatt, Nagy Alexandra az időhiány miatt.

indexkép: RTL Klub

/p>