Hirdetés 

A Wellhello énekese egy Instagram posztban elmélkedett a jelenlegi helyzetről. A bejegyzésben szereplő fotón – bármennyire is nem látszik – ő látható, amint szemüvegben, sapkában és maszkban az üres utcán sétál. Fluor Tomi leírta legnagyobb félelmét, miszerint

Meggyűr minket az év, jön a sötét és a hideg, erősödik a szorongás, tépett kis madárkák leszünk tavaszra. Félek, hogy lélekben is be fogok zárkózni, hogy úgy leszek magam alatt, hogy végig tagadni fogom magamnak is. Bár a helyzethez képest szerencsés vagyok, sokat gondolkodom, hogy lehetne jól átvészelni tavaszig a nehéz hónapokat.

-írta a népszerű énekes, aki elgondolkodott társával Diazzal azon is, hogy a mostanra tervezett új klipjüket bemutassák-e, vagy sem.


A Wellhello, azaz Diaz és Fluor Tomi (Fotó: Wellhello)

Éppen ezen agyalunk amiatt is, mert kihoznánk egy korábbi bulizós klipünket, de nem döntöttük el, jó ötlet-e, mert hát mégiscsak a járvány… 

-tette hozzá Tomi, akit a kommentelő rajongók bíztattak a klip bemutatására, hiszen a többség szerint jól esne végre mindenkinek egy kis vidámság.

indexkép: nlc.hu

/p>