Hirdetés 

Szerdán újabb lakókkal bővül a ValóVilág10 powered by Big Brother csapata, VV Mercédesz és VV Bálint személyében. – írta meg az indirekt.hu

VV Bálintnak nem ismeretlen a tévézés világa, korábban az Éjjel-nappal Budapestben szerepelt közel egy évig, ő alakította Joe fiát. A mai napig örömmel emlékszik vissza erre az időszakra, de most a VV-villában is szeretné megmutatni, mire képes.


VV Bálint ma este költözik be a Való Világ 10 villájába (Fotó: RTL Klub)

 A focikarrierem nem úgy alakult, ahogy terveztem, a gyerekkori álmaim nem teljesültek be, aztán jött a lehetőség. Joe fiát alakítottam, ami nagyon tetszett. Rengeteg élménnyel gazdagodtam, nagyon sajnáltam, hogy vége lett. Nagyon jóba lettem Joe-val, már az első nap együtt edzettünk és a jó viszony a mai napig tart. Izgalmas időszak volt, nyilván sokszor megismertek az utcán is. Volt egy olyan sztori, amikor Anitával, a barátnőmmel – ő a sorozatban az Evelin volt – villamossal mentünk moziba. Amikor leszálltunk, a villamos vezetője utánunk rohant, hogy addig nem megy tovább a villamos, amíg nem csinálunk egy közös képet

– mesélte Bálint.

Mercédesz egy ambíciózus, nyitott lány, aki alig várja, hogy megismerhesse a villatársait. Könnyedén alkalmazkodik, mivel Dubajban dolgozott, és ott a világ számos szegletéből érkezett emberrel találkozott már.

VV Mercédesz ma költözik be a Való Világ 10 villájába (Fotó: RTL Klub)

Az államvizsgám ötös lett, ezért anyukám megígérte, hogy elmehetünk Dubajba, s nekem nagyon megtetszett. Szálloda szakirányon végeztem, és Dubajban tényleg a legizgalmasabb, legjobb, legnagyobb szállodák vannak, és kaptam is ott munkát. Imádtam. 2016-ban költöztem ki. Igazán furcsa, hogy van egy sivatag, aminek a közepén van egy város, amiből 100-120 emeletes házak nőnek ki, és a kulturális sokszínűség is lenyűgözött: amerikai, afrikai, európai emberek keveredtek, nagyon izgalmas volt, és azt hiszem az ottani tapasztalataimat majd a műsorban is tudom kamatoztatni.

forrás: Indirekt/Blikk

indexkép: RTL Klub / RTL II

/p>