Hirdetés 

George Clooney összesen 14 millió dollárt osztott szét a barátai között, derült ki egy friss interjúból. – írta meg az Origo. 

A GQ magazin az év ikonjának választotta George Clooney-t, ennek alkalmából a címlapon foglalkozott vele. A kapcsolódó interjúból az is kiderült, hogy igaz-e, amit Cindy Crawford férje, Rande Gerber mesélt róla még 2017-ben, hogy egyszer fejenként egymillió dollárt ajándékozott tizennégy barátjának.

A történet igaz, Clooney megerősítette, hogy így köszönte meg a barátainak a sok közös évet, miután fiatalkorában sokszor kisegítették, nemegyszer aludt is egyiknél-másiknál, amikor nem volt hová mennie.

Egyedülálló voltam. Mindannyian öregedtünk, én olyan 52 lehettem… Arra gondoltam, hogy nélkülük, a barátaim nélkül nem itt tartanék. Nagyon közel állunk egymáshoz, ha hirtelen elütne egy busz, mindannyian benne lennének a végrendeletemben. De mi a francnak vártam volna arra a buszra?

– mondta a színész.

Vett ezután tizennégy Tumi táskát – amik önmagukban százezreket érnek –, majd mindegyiket megpakolta egymillió dollárnyi készpénzzel, így adta át azokat a barátainak egy összejövetelen.

indexkép: Femina.hu


Hirdetés