Hirdetés 

Lysandra Ohrstrom egykor Ivanka Trump legjobb barátnője volt, de a jelek szerint ez most már tényleg csak múlt idő. Ohrstrom esszét írt, amelyben a volt amerikai elnök lánya legnagyobb szemétségeit tárja nyilvánosság elé.
Mellvillantásra is rávette társait

Lysandra Ohrstrom a Vanity Fairen jelentetett meg egy esszét, amelyben hosszasan ír Donald Trump lányával, Ivankával közös kapcsolatokról. Állítólag Ohrstrom első emléke az Ivanka Trumpról, hogy közröhej tárgyává tett valakit, amikor az véletlen szellentett egyet.


Hirdetés

A kritika nem állt távol Ivánkától

Rendszeresen gúnyt űzött a szegényekből, és kikérte magának, hogy csóró emberekről olvasson. Ohrstrom sérelmezte azt is, hogy miután vett magának egy nyakláncot, amelyen arab nyelven függött a neve, barátnője erre is beszólt, igazi Trump módjára.

Hogy nem zavarja a zsidó barátodat, amikor ez a nyaklánc arcon vágja szex közben? Hogy hordhatsz ilyesmit? Rendesen azt kiáltja, hogy terrorista.

— mondta állítólag az amerikai elnök lánya.

Ami Donald Trumpot illeti, ő sem volt túl példamutató, ha az alapvető emberi kedvességet vesszük alapul.

Sosem felejtem el, hogy egyszer ebédelni mentünk Ivankával és a testvéreivel, Mr. Trump pedig lesöpörte a tányéromról a grillezett sajtos szendvicsemet. Ivanka rászólt, de ő csak annyit mondott, szívességet tesz nekem. Nem mulasztotta el soha azt sem, hogy gratuláljon, ha épp fogytam néhány kilót.

— emlékszik vissza Ohrstrom.

Az esszé szerint Ivanka még ennyire sem dicsérte legjobb barátnőjét.


Hirdetés 

(Fotó: Lysandra Ohrstrom)

Amikor Ohrstrom jól fizető állást kapott, és nehezményezte, hogy elmaradt az elismerés, Ivanka annyit mondott neki, hogy neki nincs ideje ilyen hülyeségekkel foglalkozni.

Forrás: contextus.hu

indexkép: femina


Hirdetés