Hirdetés 

A táncos műsorok elengedhetetlen velejárója a csillogás, a flitterek, a lenyűgöző ruhák és a kifogástalan sminkek. Ez a TV2 csatornáján futó Dancing with the Stars című műsorral sincs másként, szereplői mindig fantasztikus megjelenéssel lépnek a parkettre. 

Bár a versenyzők legfőbb célja, hogy ne essenek hasra, a nézők biztosan hátast dobnak attól, milyen gyönyörű külsővel jelennek meg kedvenceik a produkcióban. Stohl András műsorvezetőtársától, Kiss Ramónától már megszokhattuk, hogy szenzációs ruhákban háziasszonyoskodik. Az RTL Klub tehetségkutatójában, az X-Faktorban is megmutatta, milyen jól állnak neki a feltűnő ruhaköltemények és az extravagáns sminkek. – írta a femina.hu

Kiss Ramóna smink nélkül

Miután kihunynak a fények, és leállnak a kamerák, a gálasmink is lekerül. Ugyan vannak, akik így sosem lépnének ki az utcára, mások bátran megmutatják természetes valójukban a vonásaikat. Bár a 35 éves szépséget csak ritkán láthatjuk teljesen festetlenül, olykor kivételt tesz, és lő egy natúr szelfit.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy néz ki Kiss Ramóna smink nélkül, valamint a Dancing with the Stars többi szereplőjét is láthatod festetlen arccal.


Kiss Ramóna (Fotó: femina.hu)

 

indexkép: nlc.hu

/p>