Múlt decemberben az egész világ döbbenten fogadta a hírt, miszerint Colin Firth és az olasz producerasszony, Livia Giuggiolo házassága 22 év után véget ért, de a jelek szerint az angol sármőr nem magányos többé, a BBC hírolvasója mellett találta meg a boldogságot – írja a Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/CH4XUD_lBwX/

A 60 éves színészről és a 49 éves Joanna Goslingról múlt héten készültek lesifotók, mikor is hangulatos sétára indultak egy nyugat-londoni parkban. A hideg idő miatt alaposan beöltözött pár a képek tanúsága szerint nagyon jól érezte magát, vidáman beszélgettek, nevetgéltek, ügyet sem vetve az őket követő fotósra. Ugyan Firth menedzsere tagadta, hogy a hírolvasó és a színész között több lenne szoros barátságnál, a jól értesültek szerint valójában már egy párt alkotnak.

A férfinak most igazán szüksége van az érzelmi támogatásra, hiszen decemberben lesz egy éve, hogy Giuggiolóval beadták a válásukat, amelyet Firth szenvedett meg jobban. Felesége 2016-ban egyszer már elhagyta egy másik férfi kedvéért, de Mark Darcy megformálója akkor vissza tudta hódítani a nő szívét, múlt decemberben azonban már nem volt esélye.

indexkép: Gettymages