Hirdetés 

Úgy tűnhet, hogy a sztárok többsége magányos csillag, akik számító barátoktól körülvéve élnek a csillogásban, legbelül azonban bizonyára mind magányosak. Persze ez nem így van, sőt: a háttérben a többségnél bizony ott vannak a családtagok, és talán a legfontosabb, hogy a testvérek is, akikre mindig számíthatnak. – írta a Blikk.

Találtunk néhány fotót a hazai és nemzetközi hírességekről, amik bizonyítják, hogy a csillogáson túl ott vannak a tesók, akik olykor ráadásul meghökkentően hasonlítanak ismert rokonaikra.

Janicsák Veca és Regina

Veca öt évvel fiatalabb nővérénél, a korkülönbség azonban egyáltalán nem befolyásolja a kapcsolatukat, igazi jó testvéreknek számítanak. Gyakran összejárnak, még bulizni is együtt szoktak.


Janicsák Veca és Regina /Fotó: TV2
Janicsák Veca és Regina /Fotó: TV2

Palvin Barbi és Anita

A szupermodell négy évvel idősebb nővérének sem kellene pánikba esnie, ha hirtelen be kellene ugrania Barbit helyettesíteni: igaz, Anita nem modellkedik, pedig az adottságai megvannak hozzá.

Palvin Barbara és Anita /Fotó: GettyImagesPalvin Barbara és Anita /Fotó: GettyImages

Emma Watson és Alex

A hasonlóság itt is megdöbbentő: talán ennek is köszönhető, hogy Alexnek nem volt nehéz dolga, amikor úgy döntött, hogy a modellvilágban próbál szerencsét.


Hirdetés 

Emma Watson és Alex /Fotó: GettyImages
Emma Watson és Alex /Fotó: GettyImages

Puskás Peti és Dani

Míg Peti igazi képernyős arc, addig a hét évvel fiatalabb Dani kicsit visszahúzódóbb életet él. Pedig ő sem bujkál, hiszen a The Biebers nevű zenekaruknak Peti mellett ő a másik tagja, billentyűsként és énekesként.

Puskás Peti és Dani /Fotó: RASPuskás Peti és Dani /Fotó: RAS

Angelina Jolie és James Haven

A színésznő és két évvel idősebb bátyja gyermekkorukban állítólag szinte megkülönböztethetetlenek voltak, és bár azóta sok év eltelt, a hasonlóság azóta is kísérteties maradt.

Angelina Jolie és James Haven /Fotó: GettyImages Angelina Jolie és James Haven /Fotó: GettyImages

Nicole Kidman és Antonia

Antonia két évvel fiatalabb a színésznőnél, és vele ellentétben viszonylag ritkán látni. Pedig ő sem él kimondottan visszavonult életet, Ausztráliában ismert újságíró és műsorvezető.

Nicole Kidman és Antonia /Fotó: GettyImages Nicole Kidman és Antonia /Fotó: GettyImages

Rami Malek és Sami

A Bohemian Rhapsody sztárjáról kevesen tudják, hogy van egy egypetéjű ikertestvére: gyerekkorukban annyira hasonlítottak egymásra Samivel, hogy egy alkalommal az iskolában Rami vizsgázott Sami helyett, és kiválóan meg is felelt.

Rami Malek és Sami /Fotó: GettyImages Rami Malek és Sami /Fotó: GettyImages

forrás: Blikk

indexkép: TV2

/p>