Hirdetés 

Szulák Andrea fotója tarolt az Instagram-követői körében.

Szulák Andreát rengeteg szerepben láthattuk, mióta berobbant a köztudatba. 1984-ben bombázóként kezdte a Lindában, majd a 2000-es években televíziós műsorvezető lett a TV2-n, a színházi szerepeiben pedig dívák bőrébe bújt. – írta a femina.hu.

A való életben odaadó édesanya, ezt az oldalát az Instagramról ismerhetjük leginkább, hiszen olykor megoszt pár közös képet lányával, Rozival. Azt is itt mutatja meg követőinek, hogy nem csak a színpadon, a hétköznapokban is szívesen megmutatja a nőies oldalát.

Szulák Andrea dögös fotója

2020 novemberében őszi szerelésével is hatalmas sikert aratott, rajongói nem győzték dicsérni a külsejét. Egy testhezálló, kockás ruhába bújt, ami remekül kihangsúlyozta nőies idomait. Az i-re a pontot vagány, bőrhatású kabátja tette fel. Sokan meg is tudakolták, hol szerezhetik be a sikkes darabot.

Többen a bombasztikus jelzővel illették a felvételt, mások a sugárzó szót használták, és olyanok is akadtak, akik kifogástalan stílusérzékét méltatták.

Csinos??? Az nem kifejezés! Dögös!

– bókolt az egyik hozzászóló.

Peller Anna sem bírta ki, hogy ne öntse szavakba, mennyire tetszik neki kolléganője megjelenése, ő nemes egyszerűséggel annyit írt a poszthoz, hogy „BombaNő”.

Az 56 éves sztár korábban is bebizonyította, hogy tudja, mitől döglik a légy. Nyáron is előnyben részesíti az alakját hangsúlyozó darabokat, és a mély dekoltázstól sem idegenkedik.
indexkép: Vigadó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading