Hirdetés 

George Clooney közleményben részletezte véleményét Orbán Viktor kormányáról és a magyarokról, miután a fél ország arról beszél, hogy a világhírű amerikai színész beszólt a magyar miniszterelnöknek. Aztán kitört a vihar, és Clooney válasza elvitte a keddet. – írta a Blikk.

A Clooney keltette hullámok legutóbb Szijjártó Pétert késztették nyilatkozatra, ebben elismerte George Clooney-t, mint színészt, de politikai ismereteiről nem volt nagy véleménnyel.

Történt mindez azt követően, hogy a színész egy interjúban legújabb filmjéről beszélt, amelyben egy tudóst játszik, aki az Északi-sarkon van egyedül, és egy csapat űrhajóst kell figyelmeztetnie egy katasztrófára. A film 2049-ben játszódik. A világhírű színész elmondta, hogy a film hangulatát nagyon befolyásolta, hogy a világban mennyi harag és düh van mindenütt – ekkor hozta fel példának Orbán Viktort és a brazil elnököt, Bolsonarot is.

Később Clooneyról olyan hírek jelentek meg itthon, hogy Soros György közeli ismerőse, fotózkodott a fiával is…

Ezek után Clooney hosszú közleményt adott ki, amelyben még tovább megy.

Telexen is megjelent közlemény magyar fordításában az áll, hogy nem számít arra, hogy a válaszát a magyar híroldalak nagy része lehozná, “mert azokat az orbáni rezsim vagy közeli szövetségeseik tulajdonolják és működtetik.” – írja.

Kijelentette, hogy Soros Györggyel egyszer, egy ENSZ-értekezleten találkozott, ahol az Egyesült Államok elnöke is ott volt, és a menekültválságról volt szó. A fiával, Alexszel is egyszer találkozott, egy davosi rendezvényen. Ennyi a kapcsolata a Soros családdal, és le is írta, hogy hazugságok azok a cikkek, melyek ennél több kapcsolatot vélnek felfedezni közte és Soros György családja között.

Hozzátette azonban, hogy Sorosék oktatást, jogsegélyt finanszíroztak a szegényeknek és a menedékkérőknek, “elsöprő jótéteményt hoztak a világnak.”

További véleményét is kifejtette a magyar miniszterelnökről, mindezt elolvashatja ITT.

indexkép: Getty Images


Hirdetés