Hirdetés 

Mike Perrynek a bevonulása közepén esett le, hogy ő nem Beyoncé zenéjére szokott a ketrecbe menni, egyet bazmegelt, majd üvöltve énekelni kezdte a Halót. – írta a player.hu.

Mike Perry a UFC egyik balhés, ugyanakkor színes figurája. A mérlege nem különösen jó, de látványos meccsei és a ketrecen kívüli dolgai miatt szeretik, ismerik a szurkolók. Előző meccsén azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy edzők nélkül készült fel, a barátnője volt az egyetlen, aki bemehetett vele a ketrecbe. Azzal indokolta a fura döntését, hogy ő tud verekedni, és amúgy sem hallgat senkire, így pedig felesleges edzőkre költenie a meccspénzének egy részét.

 

Most is hasonló volt a felállás, ezúttal is a – várandós – barátnője volt a segítője, de már nem tudott nyerni, sima pontozással kikapott Tim Meanstől. Azonban nem ez volt a meccs érdekessége, inkább az, hogy Perrynek nem megfelelő bevonulózenét játszottak le. Kellett néhány másodperc amíg leesett neki, hogy éppen mi van, majd elsütött egy-két fuckot, átadta magát Beyoncé zenéjének és ordítva énekelni kezdte.

A kommentátorok szerint ő választotta amúgy a zenét, csak közben megfeledkezett róla. Ismerve őt, nem lepődnénk meg, ha igaz lenni az utóbbi.

indexkép: Report Door

/p>