Hirdetés 

Karsai Zita a Mokka hétfői reggeli adásában árulta el, hogy kisbabát vár.

Karsai Zita 1998-ban kezdett el különféle televíziós produkciókban szerepelni, társulati tagja volt a Nemzeti és a Pesti Színháznak, majd külföldön táncolt. Országos hírnévre akkor tett szert, amikor 2006-ban bekerült a TV2 Megatánc című tehetségkutatójába. -írta a femina.hu.

Egy évvel később a csatorna Sztárok a jégen című szórakoztató műsorában is szerepelt.

Karsai Zita babát vár

2009-ben férjhez ment, párjával Dubajba költöztek, ám két évvel később elváltak. Karsai Zita ezt követően Németországba költözött, miután maga DJ Bobo kérte fel háttértáncosának. Az elmúlt években bejárta a világot, de Magyarországhoz is kötődik: 2019-ben Tölgyesi-Khell Cynthiával megalapított a Retro Chicks formációt.


Karsai Zita a Mokka egyik 2012-es adásában.

Karsai Zita a Mokka egyik 2012-es adásában.

Fotó: TV2

A táncosnő nyolc éve Németországban él, magánéletéről pedig szinte semmit nem tudni, de a TV2 reggeli műsorával kivételt tett: a Mokka riporterének elárulta, hogy kisbabát vár.

– A baba négy hónapos, és van apukája is, nagyon nagy a szerelem. Nagyon boldog vagyok, mert megtaláltam 41 évesen, amire vágytam. Szerintem akkor találja meg az ember a párját, amikor önmagát is. Kellet ez az életút, hogy legyen most egy olyan férfi mellettem, aki mellett nő vagyok, önmagam vagyok.

Azt is elárulta, hogy még mindig küzd a rosszullétekkel, azok a harmadik hónap után sem múltak el, jelenleg éjszaka érzi nagyon rosszul magát.

Az első három hónapban reggeltől estig rosszul voltam, éjszaka nem, most meg fordítva.

– mesélte.

Arról is beszélt, hogy már tudják a baba nemét, de addig nem szeretné elárulni, amíg nincs túl még egy ultrahangvizsgálaton. A kicsi Németországban fog megszületni, és mivel az édesanyja nyolc éve él az országban életvitelszerűen, automatikusan megkapja a német útlevelet. A baba világrajövetele után öt évig kétlaki életet fognak élni, aztán majd eldöntik, hogy a párja is kiköltözik-e, vagy Magyarországon telepednek le.

indexkép: 24.hu

/p>