Hirdetés 

Az ünnepek közeledtével egyre több karácsonyi reklám jelenik meg, ezek között vannak meghatóbbak és viccesebbek is.

Ilyenkor az is előfordul, hogy egyes cégek leszerződtetnek egy-egy hírességet, az amerikai Capital One bank is így tett, John Travolta és Samuel L. Jackson szerepel a legújabb kisfilmjükben.

John Travolta egy reklám kedvéért változott át Mikulássá

John Travolta a filmben a Mikulást alakítja, emiatt a maszkmesterek hófehér parókát és szakállat adtak a sztárra, annyira jól sikerült az átalakítás, hogy hirtelen ránézésre fel sem ismertük a 66 éves színészt. Simán el tudnánk így őt képzelni bármilyen karácsonyos családi filmben. Több rajongója meg is dicsérte, mennyire jól áll neki a szerep. – írta meg a femina.hu.


john-travolta-mikulás

Fotó: YouTube/Capital One

“Na jó, szükségünk van egy filmre, amiben te leszel a Mikulás!”, “a legjobb karácsonyi reklám, amit életemben láttam”, “jól áll neked ez a szerep” – írták Instagram-oldalára.

Partnere, Samuel L. Jackson önmagát alakította, sok rajongó örült, hogy újra együtt láthatták a két színészt, hiszen Quentin Tarantino klasszikusában, a Ponyvaregényben két bérgyilkost alakítanak, Jules Winnfieldet és Vincent Vegát. Párosuk sokak szívébe belopta magát, amikor 1994-ben bemutatták az alkotást.

John Travolta és Samuel L. Jackson újra együtt szerepeltek.

John Travolta és Samuel L. Jackson újra együtt szerepeltek.

Fotó: YouTube/Capital One

A reklám csúcspontja a legvége volt, amikor Travolta ugyanúgy táncolt, ahogy a Ponyvaregényben Uma Thurman karaktere, Mia Wallace. A teljes videót a sztár Instagram-posztjában nézheted meg.

https://www.instagram.com/p/CH0MFZplzD9/

indexkép: Getty Images


Hirdetés