Hirdetés 

Majoros Hajnalka a koronavírus mellett még gyógyszermérgezést is kapott!

Majka felesége a rapper megbetegedése után közvetlenül kapta el a koronavírust. 

Majka rendszeresen bejelentkezett a kórházból és számolt be állapotáról a követőinek YouTube csatornáján, most azonban a 20. napja beteg felesége is hosszas beszámolót tartott, igaz ő ezt írásban és az Instagram oldalán tette.

19, azaz tizenkilenc, erre már ritkán húznak lapot, én sem szeretnék. Csak azért írom ki betűvel is, mert teljesen belém égett. Covid19, 19 nap rémálom.

-írta Hajnalka, aki  felhívta a figyelmet, hogy nem szeretne senkit megrémiszteni, de ezt a vírust nagyon komolyan kell venni.

Amúgy is ráparázós család vagyunk, mindent komolyan veszünk, talán túlságosan is. De ez valami más. Ezt valóban komolyan kell venni, mert ez nem az a helyzet, amikor legyintünk, és azt mondjuk, hogy velem ez úgysem történhet meg. Higgyétek el, megtörténhet, bárkivel, bármikor, és sajnos bármilyen kimenetellel. 


(Fotó: Majoros Hajnalka / Instagram)

A modell arról is részletesen beszámolt, hogy milyen tüneteket produkált betegsége alatt.

Első pár nap arról szólt, hogy szipogok, tüsszentek, fáj a fejem, de ez a csalóka novemberi időjárásnak is betudható volt, hiszen kabátban melege volt az embernek, pólóban meg fázott.. Harmadik, és negyedik napon már esti belázasodás, napközbeni hőemelkedés, majd hát- és ízületi fájdalom. Nyilván már egyre nehezebben hesegettem el a gondolatot, hogy én is megfertőződtem. (…) Majd a szemgolyóm is fájni kezdett, párosulva a fejfájással nehezen viseltem el nemcsak a körülöttem lévőket, de magamat is.

Mindez nem volt elég, amint Hajnalka írta, “a baj nem jár egyedül”… A felírt antibiotikumtól gyógyszermérgezést kapott.

Gyógyszermérgezést kaptam a felírt antibiotikumtól, melyet a gyulladásra írtak fel. Gyönyörű kreálmányokkal lettem gazdagabb a testemen, illetve felsejlettek bennem terhességem azon kevésbé szebb pillanatai, amikor az állandó hányinger miatt tetemes mennyiségű kalóriát égettem a nappali, és a mosdó közti útszakasz megtételétől. Újabb sokk a testemnek, szteroidok, és antihisztamin, hogy a gyógyszermérgezés tüneteit is kezeljük.

Majoros Hajnalka a koronavírus mellett még gyógyszer mérgezést is kapott (Fotó: Sárosi Zoltán)

A népszerű playmate leírta, hogy jelenleg sem érzi jól magát, most épp 20. napja szenved a vírus okozta tünetektől.

Most hogy érzem magam? Pff. így.
Fejfájás, zsiborgó érzés a testemben, szédülés, fáradság, gyengeség.

 


Hirdetés 

%d bloggers like this: