Hirdetés 

Milánóban találkozott Zlatan Ibrahimoviccsal a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Janne Andersson.

Az AC Milan remek formában lévő támadója, valamint az 58 éves szakember azt követően egyeztetett egymással személyesen, hogy Ibrahimovic a közelmúltban úgy nyilatkozott: hiányzik az életéből a válogatott, és nyitott a visszatérésre.

Andersson csütörtökön a svéd szövetség honlapján közölte: amikor “Ibra” nyitottnak mutatkozott a játékra a válogatottban, fontosnak érezte, hogy minél előbb személyesen egyeztessen vele erről a kérdésről. – írta az Origo.

Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült összehoznunk a tlálkozót, amely nagyon jó és kifizetődő volt, a végén pedig megállapodtunk abban, hogy folytatjuk a párbeszédet.

– mondta a szakvezető.


Zlatan Ibrahimovic minden idők legjobb svéd focistája és Kassai Viktor egykori magyar játékvezető (FORRÁS: AFP/PASCAL PAVANI)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 39 éves futballista – akit immár 12. alkalommal választottak meg hazájában az év labdarúgójának – 2001 és 2016 között 116 alkalommal szerepelt a nemzeti együttesben, amelynek színeiben 62-szer volt eredményes.

Legutóbb a négy évvel ezelőtti Európa-bajnokságon szerepelt, amelyen a svéd csapat a csoportjában egy pontot szerezve utolsóként végzett.

Miután a svédek 2017 őszén megszerezték a kvalifikációt az oroszországi világbajnokságra, a svéd média tett célzást Ibrahimovic reaktiválására. Az érintett nem is zárkózott el a lehetőségtől, 2018 tavaszán azonban Andersson kijelentette, hogy nem számol vele.

indexkép: ZEPA/ELISABETTA BARACCHI

/p>