Hirdetés 

Aki járt már Angliában, az tudja, hogy mekkora a felhajtás a karácsonyi ünnepek körül.

A “karácsony – boltok” télen és nyáron nyitva vannak, ezekebe pedig még akkor is érdemes betérni, ha nem vásárolunk, csupán ámulni – bámulni szeretnénk egy kis időt abban a varázslatos világban, amelybe épp betoppantunk.

Budapestről most már elutaznunk sem kell, ha ilyen élménnyel szeretnénk gazdagodni. Mátyásföldön messze híres “Julika varázslatos világa”, amely 20 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit akkor még csak szimpla virágüzletként.


Manók, aranykapu és télapó vár Gubinyi Lászlóné virág – ajándékboltja előtt (Fotó: Reflektor)

Közel húsz évvel ezelőtt nyitottunk meg, akkor még csak egyszerű virágüzletként. Ma már ajándékboltként is működünk, az üzletnek pedig mindig az aktuálisan közeledő ünnepre változtatjuk az arculatát. Egész évben működik a klasszikus virág üzlet, de kaphatóak a héliumos lufi – csokrok és emellett minden ünnepre kellőképpen felkészülünk. Nálunk Húsvét előtt nyuszikkal, mindenszentek előtt Halloweeni boszorkányokkal és töklámpásokkal, karácsony előtt pedig a Télapóval találkozhatnak a vásárlók. 

-mondta Gubinyi Lászlóné Julika, aki szerint a siker titka a precizitás és a szenvedély.

Karácsony előtt minden kapható itt, ami az ünnepet szebbé teheti (Fotó: Reflektor)

Ezt nem lehet tűz nélkül csinálni. Nekünk ugyanolyan fontos minden egyes virágcsokor és koszorú, mint egy kamionnyi karácsonyi grincs megrendelés. Maximális precizitással figyelünk a vásárlóink igényeire, akik ezt meghálálva mindig visszatérnek hozzánk.

– mondja a kis üzlet boldog tulajdonosa, aki családi vállalkozásként üzemelteti a boltot. Az unokatestvér, a gyermek, de a kisunoka is hozzá teszi a részét a munkához.


Hirdetés 

Az üzlet, ahonnan üres kézzel nem lehet kimenni (Fotó: Reflektor)

A különleges és magával ragadó atmoszféra mellett minden vásárlónak feltűnik valami. Ebben az üzletben

MINDENBŐL CSAK EGY VAN!

És valóban. Minden grincs egyedi díszítést kap, minden asztali dísz és kopogtató különleges és kettő egyformát nem látunk.

Igyekszünk mindenből egyet csinálni, nincs klisé, ami szerint dolgozunk. Természetesen, ha valaki például több egyforma kopogtatót rendel, azt is meg tudjuk csinálni, de egyébként egyik termékből sincsen tömeggyártás. Mottónk az, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Mindent úgy készítünk el a saját kezünkkel, ahogy azt a megrendelő megálmodja.

Családi vállalkozásként működik az üzlet. Képünkön a második generáció képviseletében Gubinyi Nikolett egy Adventi asztali díszt készít (Fotó: Refletor)

Karácsonykor éjjel – nappal kélszülnek az egyedi csodák, hogy a boldog vásárlók lakását díszítsék. Megállás nincs, Karácsony után jön a szilveszter, majd a Valentin – nap, Nemzetközi Nőnap, Húsvét, Anyák napja és a többi jeles ünnep. Gubinyi Lászlóné virág és ajándékboltja pedig minden alkalomra megújul, hogy a saját szemünkkel mind a négy évszakban láthassuk: csodák bizony léteznek.

TOVÁBBI FOTÓK A GALÉRIÁBAN!

indexkép: Reflektor

/p>