Hirdetés 

23 év után véget érhet a Barátok közt

A Barátok közt a legrégebben látható sorozat Magyarországon, 1998 óta sugározzák. S noha az utóbbi években erősen megfogyatkozott nézőtábora és korántsincs akkora „nimbusza”, idén nyáron volt a tízezredik epizódja. Jövőre azonban leveszik a műsorról a nézettségi adatok erőteljes romlása miatt. – írta az index.hu.

Amikor egy produkciót levesznek a műsorról, mögött mindig az áll, hogy nem hoz annyit a konyhára, mint amennyit elterveztek, vagy mint hozott korábban.

Ez történik az egykor legnépszerűbb hazai gyártású sorozattal, a Barátok közttel is, amit ugyan próbáltak megújítani az utóbbi időben, de ez nem hozta meg a kívánt számokat, így az RTL Magyarország végül úgy döntött, jövő nyáron leveszi a műsoráról a produkciót.


Az Index megkeresésére a produkció sajtósa, Juhász Regina azt mondta, annál többet, mint amit Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese nyilatkozott a Sorozatwiki interjújában, nem kívánnak mondani.

Eszerint a nyilatkozat szerint

A BARÁTOK KÖZT NÉZETTSÉGE MÁRA NEM ÉRI EL A KÍVÁNATOS SZINTET,

sőt azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben tudják adni és ez legyen a legnézettebb műsor a saját sávjában. Kolosi az interjúban bevallja, rengeteg kísérletet tettek arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a sorozat, de ez sajnos nem sikerült.

A vezérigazgató-helyettes szerint akkor kezdődtek a bajok a sorozattal, amikor több mint öt éve távozott az addig producer, Kalamár Tamás. Később próbálták még visszatornázni a produkciót új irányvonalat és lökést adva neki, ám ez nem sikerült, a nézők nem szoktak vissza a műsorra. Hogy a befejezést kell tervezni, az a nyár második fele óta világos számukra. Az utolsó epizódot a jövő nyáron vetítik.

A sorozat főszereplői között ott van Rékasi Károly, Karalyos Gábor és Varga Izabella, utóbbit kerestük telefonon, de egyelőre nem kapott engedélyt a csatornától a személyes nyilatkozatra. Viszont hivatalos Fb-oldalán megerősítette: a hír igaz, le vannak sújtva, de következő négy hónapot megpróbálják felejthetetlenné varázsolni.

Képek: RTL KLub


Hirdetés 

%d bloggers like this: