Hirdetés 

Van, aki rutinosan füllent, de van, akinek sosem sikerül. S hogy ehhez köze van-e a csillagok álláshoz? Naná, hogy van! Itt a négy olyan csillagjegy, akiknek a füllentés és a hazugság sosem sikerül! 

KOS

Ami a szívükön, az a szájukon. Valójában gyakran előbb mondják ki, hogy mit gondolnak, éreznek, mint hogy számolnának a következményeikkel. Az érzéseiket nem nagyon tudják rejtegetni, ha mégis hazugsággal próbálkoznak, akkor gesztusaik leleplezik őket.

RÁK

Az érzelmes Rák minden problémát az emóciók oldaláról közelít meg. Ahhoz, hogy valaki hazudni tudjon, fel kell mérni, hogy az igazság és hazugság közül az adott helyzetben melyik jövedelmezőbb, melyik eredményez jobb helyzetet. Erre az érzelmeket felfüggesztő gondolkodásra a Rák jegyűek szinte képtelenek. Hazugsággal hiába próbálkoznak, mert azonnal leleplezik magukat.

SZŰZ

Viszonylag könnyen hazudnak, egy hazugság miatt nem keverednek belső konfliktusba. Sőt, a Szűz alapvetően képes a kellemetlen igazságokat is kimondani. A Szűz hazugságainak a gyenge pontja, hogy túlságosan kiterveltek. Arra törekszik, hogy minél hihetőbb legyen a lódítása, ezért túlságosan aprólékosan tervezi meg, ez már gyanús lehet.

NYILAS

A legőszintébb csillagjegynek tartják sokan, éppen ezért nem meglepő, hogy a hazugságban igazán rossz a Nyilas. Képtelenek magukban tartani az igazságot. Ha a Nem ő a legalkalmasabb személy, hogy a titkaidat neki add ki.

forrás

indexkép: nlc.hu


Hirdetés