Hirdetés 

Az 55 éves Liz Hurley az elmúlt években számtalan alkalommal bebizonyította, hogy mennyire fantasztikusan néz ki. Ötven fölött bátran megmutatja bikinis alakját, amit még a huszonéves lányok is simán megirigyelhetnek.

A színésznő néha a családtagjait is megmutatja Instagramján, így tett ezen a hétvégén is. 57 éves nővérét nem győzték dicsérni a rajongók.

Liz Hurley nővére elképesztően fest bikiniben

A Hurley család női tagjai kiváló génekkel rendelkeznek, hiszen Liz mellett 57 esztendős testvére, Kate is bikinis bombázó, ezt az alábbi felvétel is bizonyítja. Több mint 130 ezren lájkolták a posztot, és több mint 2000 komment érkezett a fotó alá.

Sokan ámultak azon, hogy Kate a húgához hasonlóan mennyire szép: “Az alma nem esik messze a fájától, elragadóak vagytok!”, “Biztosan sok fiú akart benneteket meghódítani, amikor még tinik voltatok, bár szerintem ez még most is így van!”, “Úristen, mind a ketten istennők vagytok.” – fogalmazták a dicsérő szavakat.

Nos, volt is kitől örökölniük a szépségüket, édesanyjuk, Angela áprilisban ünnepelte 80. születésnapját. Ahogy a képen is látszik, az asszony nagyon csinosan fest.

forrás: femina.hu


Hirdetés