Hirdetés 

A Konyhafőnök VIP című műsorban november 30-án elindult a középdöntő hete. Rácz Jenő piros kötényes csapatából Hujber Feri, Oroszlán Szonja és Feke Pál, míg Sárközi Ákos kék versenyzői közül Hódi Pamela, Nagy Alexa és Serbán Attila mérkőztek meg elsőként. 


A kékeknél a sorshúzás alapján a Barátok közt színésznője, Nagy Alexa, a pirosaknál Hujber Ferenc lett a csapatkapitány. Hamar kiderült, az irányítás egyiküknek sem az erőssége.

A séf átírta a programot…

A Valami Amerika sztárja kiosztotta ugyan a feladatokat, de miután Rácz Jenő új tippekkel látta el, borult az egész rendszer, az újratervezés után a színész kezéből kicsúszott az irányítás. A séf hiába kérdezgette, milyen alapanyagból végül mi készült, választ nem kapott.

– Senki nem tud itt semmit – csapta le dühösen az asztalra a cukkiniket.

Bocsánatot kérek, séf, elnézést, csak most teljesen átírtad a programot, és nem tudom, hogy mit akarok.

– magyarázkodott Hujber Feri.

– Azért, mert egy főzőversenyben vagytok, ahol nem szusit csinálunk jázmin rizsből, azért – oktatta ki Rácz Jenő, aki ezt követően magához rendelte mindhárom versenyzőjét, és kiosztotta a feladatokat.

Hiába próbálta tisztázni versenyzőivel, kinek mi a dolga, amikor Feke Pál a csapatkapitánynál rákérdezett, mit csináljanak következő lépésként, Hujber Feri kifakadt, hogy fogalma sincs, ez már nincs meg az ő fejében.

“Nem viselkedhet úgy egy konyhafőnök, mint egy hisztériás kisgyerek, aki itt nyávog, hogy “jaj mit csináljak”, mert éppen nem úgy történik, mint ahogy elképzelte. Nagyon sok dolog van az életben, ami így történik. Meg kell oldani! Ha nem kapod össze magad, menj oda a sarokba, hisztizz egy húsz percet, és gyere vissza, addig megcsinálják a többiek – torkollta le a séf a 46 éves sztárt, majd összefoglalta, milyen ételt alkossanak.

A hasznos tanácsok végül megtették a magukét, a pirosak kaptak pontot az első feladatért, majd a második feladatért is ők zsebelték be a pontot. A három-három fős csapatok A Konyhafőnök VIP középdöntős hetében pontokért küzdenek, a hét utolsó hétköznapján pedig a két leggyengébben teljesítő trió tagjai egyéniben párbajoznak a továbbjutásért.

Indirekt/femina.hu

indexkép: RAS Archív


Hirdetés