Hirdetés 

A hétfői adásban épphogy összeköltözik a FarmVIP nyolcfős csapata, máris részt kell venniük az első közös Farmgyűlésükön, ahol ismét távozik majd közülük valaki. Előtte azonban egy szüreti mulatságon pihenték ki az elmúlt napok fáradalmait. A csapat felszabadult, de leginkább Ambrus Attila mutatja meg a mulatós énjét – írja a Borsonline.


Ittasan szenvedett balesetet a Viszkis (Fotó: Ripost)

Nagyon szeretem a zenét, ez minden bulinak az alapja, és Zsolti gondoskodott nekünk a Farmon a zenekarról és a jó hangulatról. Nagyon rosszul ébredtem az első este után. Megittam mindent, ami az asztalon volt, nagyon szégyellem magm, sajnos gyarló ember vagyok. Az a típus, aki nem tud félig mulatni, félig meghalni, vagy valamit félig elkészíten. Ha valamit csinálok, azt teljes erőbedobással teszem, így a szüreti mulatságon is lefőttem kicsit.

– mesélte a Viszkis, aki csak másnap reggel vette észre, hogy a buliban az ujját törte. Sérülése miatt ki is vitték a Farmról, hogy megröntgenezzék, de az még titok, hogy mennyire súlyos a sérülése, tudja-e folytatni a játékot.

forrás

indexkép: Velvet


Hirdetés