Hirdetés 

Ellenségből barát, barátból ellenség. Ilyen balhé még nem volt! Szinte kibogozhatatlan, hogy éppen ki, kivel és miért veszekedett a Való Villában. Ki áll valójában a konfliktus-lavina hátterében?

Eddig darab-darab alapon ott volt Gábor is a ValóVilágban, most viszont neki köszönhető, hogy felbolydult a villa.

Azt nem mondjuk, hogy eseménytelenül telt az a közel három hét, amióta beköltöztek a villába a ValóVilág első játékosai, schlagwortokban néhány szösszenet:

  • VV Gina félmeztelenül fürdőzött az első esti jacuzzis buliban, majd sérelmezte, hogy ez nem aratott osztatlan sikert
  •  VV Digo a kiesése után magyarázkodhatott azért, amit bent csinált
  • VV Dani nem túl hosszú ideig tartotta meg a “nem szexelek a villában” – fogadalmát
  • VV Virág máris szerelmes
  • VV Merci és VV Moh tinédzser románca, vagyis barátsága egy mini romantikus szál a villában
  • komoly téma is felszínre került, miután  VV Vivi elmondta, hogy megerőszakolták
  • VV Amanda többször összeomlott, miután a villatársai elmondták, hogy nem kedvelik
  • VV Renató és VV Fru kapcsolata is alakulóban
  •  VV Bálint, ex-ÉNB sztár főlényes győzelemmel nyert párbajt és azóta önbizalommal telve jár-kel
  • Róluk van szó és a képeket elnézve is láthatod,

Róluk van szó, és a képeket megnézve jól látszik, hogy a kiesett Mercédeszen kívül van két ember, akikről nem beszéltünk, ők Robi és Gábor.


Az előbbi még mindig csak akklimatizálódik, mivel Mercédesz kiesése után, utolsóként költözött össze a villalakókkal. Gábor viszont, aki első beköltözők között volt, eddig nem sok vizet zavart, lényegében ő volt a Villa tujája, észrevétlenül eltengődött a tömegben, vagy saját szavaival, megfigyelő állásponton volt. Aztán bekattant. Belső(?) sugallatra úgy érezte, hogy az igazság bajnokaként Virágnak és Mercinek elmondja, amit eddig esetleg nem mondtak a szemükbe, és borítékolható volt, hogy egyik lány sem tartja ezt magába. Elindult a ki kinek mit mondott, mit nem mondott, és ha már őszinteség meg igazság, beismerjük: elvesztettük a fonalat. Nem teljesen világos, Moh miért nyugodott meg, miért lett Vivi a “szarkavaró”, Dani mit is akart mondani Gábornak, talán csak az a tuti, hogy Bálint lényegében mindenkinek mindenkiről mondott mindent és most, hogy ez kiderült, megorrolt Gáborra, akit szintén szarkavarónak tartanak, bár elismerte mindenki, hogy nem hazudott. Hát ennyi tömören.

De sok filmnek jó alapot ad az, hogy nem értjük egy ideig, mi zajlik, ki kivel van, most ez van a Villában. A nézőkben is sok kérdést hagyott a tegnap látott jelenet, egyesekben fel is merült, hogy Gáborba vajon mi ütött? Tényleg magától kezdett-e el kavarni az igazság nevében? Tudjuk, hogy az Anikó show-ban még igazi bulibáróként remek alakítást nyújtott, most jófiúként költözött a ValóVilágba.

Itt meg tudod nézni a vitát – vagy az egyik részét – , hátha így többet tudsz. Annyit amúgy elárulunk: Moh valóban azt mondta Bálintnak, hogy Mercit használja, ameddig neki kényelmes. Kár, hogy ezt a jelenetet nem játszották még be a lakóknak, mi örülnénk ennek a fordulatnak.

forrás: nlc.hu
indexkép: RTl Sajtóklub

/p>