Hirdetés 

A Megasztár egykori győztese kőkemény diétába fogott, mely mára meg is hozta a gyümölcsét.

Nem küzdött hiába

Tolvai Renit tíz esztendővel ezelőtt, a Megasztár ötödik szériájában ismerhette meg a nagyérdemű. A fiatal énekesnő meg is nyerte a TV2 népszerű tehetségkutatóját, s karrierje azóta is töretlen. A most 29 éves nagyváradi születésű sztár az év végén óriási meglepetést okozott hűséges rajongóinak: az Instagramján jelentette be, hogy kőkemény fogyókúrája végre meghozta gyümölcsét. Tolvai Reni L-es méretű ruhák helyett ma már S-es darabokat hord, erre pedig végtelenül büszke!

Édesanyjával diétázott

Küzdelmes hónapok állnak a selyemhangú énekesnő mögött, hiszen a mostani eredményben mintegy fél éves munka fekszik. Szerencsére Reninek nem egyedül kellett harcolnia a plusz kilókkal, ugyanis a diétával egybeköltött életmódváltásban partnernek bizonyult a csinos énekesnő édesanyja is, akiről ebben a cikkünkben írtunk részletesebben. A Megasztár egykori nyertese így tehát nem csak önmagára büszke, de anyukájára is, aki egyrészt hősiesen végigcsinálta vele a nehéz hónapokat, másrészt maga is megszabadult néhány plusz kilótól!

Mint akit kicseréltek

A végeredményt szinte kommentálni sem szükséges, hiszen tényleg magáért beszél. Tolvai Reni talán sosem volt olyannyira vonzó, kecses és elbűvölő, mint mostanság. A 29 esztendős énekesnő látványos átalakulását ide kattintva csodálhatod meg. Ugye szerinted is szenzációs az egykori megasztár transzformációja? Az énekesnő egyébként június 15-én kezdte a fogyókúrát, és Instagram-oldalán nem csupán édesanyjának, de szerelmének és barátainak is köszönetet mondott.

forrás: femcafe.hu

indexkép: promotions.hu


Hirdetés