Hirdetés 

Amint azt megírtuk, csütörötökön elhunyt Kozák László  “Grofó” – Kis Grofó édesapja. 

Az egykori Románcok csillaga, a népszerű mulatós énekesnő, Suzy teljesen megdöbbent a hír hallatán.

– Az elmúlt hónap tragikus veszteségei után feketén kezdődik a december is… – sóhajtott az énekesnő. – Mindig rossz halálhírt hallani, de különösen mellbevágó tud lenni, ha a személyes ismeretségi körömből hallok ilyet. Tudtam már pár hete, hogy Grofóéknál baj van, de nyilván diszkréten kezeltem az információt. Kis Grofónak küldtem egy érdeklődő üzenetet, gyors gyógyulást kívántam neki és az apukájának, amit Grofó szűkszavúan meg is köszönt. El sem tudom képzelni mekkora fájdalom lehet most benne és a családban – mondta Suzy, aki 8 évvel ezelőtt találkozott először kis Grofóval és édesapjával.


Grofó családja nagyon összetartó (Fotó: Facebook)

-A “No roxa áj” című dalt jött hozzánk felénekelni kis Grofó, jött vele az apukája is. Nagyon tisztelettudó embereket ismertem meg bennük, végtelen szeretettel és jóindulattal fordultak mindenki irányába. Később is bármikor találkoztunk esküvőkön, magán vagy nyilvános rendezvényeken, mindig mosolyogva érdeklődött felőlünk. Számára a legfontosabb a család volt, nála családcentrikusabb embert nem ismertem. Első kérdése mindig az volt, hogy minden rendben van – e velünk és mi van Zsuzsikával. 

Őszintén felnézek rá emiatt is, hiszen példamutató a családi összetartásuk. 

Sosem feledem a mosolyát, a kedvességét. -mondta szomorúan az énekesnő, aki nemrég maga is átesett a koronavíruson. – Nagyon komolyan kell venni ezt a helyzetet. Nem szabad elbagatellizálni, hiszen láthatjuk, hogy mennyi áldozatot követel. Tartsuk be a szabályokat és vigyázzunk egymásra, amennyire csak lehet.

indexkép: Facebook / Suzy

/p>