Hirdetés 

Végre kiderült, ki nyerte az Álarcos énekes műsorát

Véget ért az Álarcos énekes második évada, így a három finalistáról is lehullt a lepel. – írta a Blikk.

Az RTL Klub show műsorát a Banán maszk alatt rejtőzködő Miller Dávid (24) nyerte, akiről a Nyomozók már az első száma után sejtették, hogy ő rejtőzik a jelmezben. Az ezüstérmet Molnár Áron NoÁr (32) kapta a Zebra jelmezben, ám a legnagyobb meglepetést Puskás Peti (35) okozta, ugyanis ő vette át Liptai Claudiától (47) a Röfi szerepét, miután a színésznőnek fel kellett adnia a versenyt, mivel koronavírusos lett. A finalisták lapunknak meséltek arról, hogyan élték meg a műsort, melyek voltak a kedvenc pillanataik, s hogy mi okozott nekik nehézséget a forgatások alatt.

Molnár Áron NoÁr

Nagyon sokan meglepődtek, hogy te vagy a Zebra jelmez alatt, Istenes Bence egy interjúban úgy jellemezte a leleplezésedet, hogy az igazi wow pillanat. Te is ezt láttad a nyomozók arcán?

Molnár Áron: A lelepleződés után Adél odajött hozzám, hogy bemutatkozzon, igazán kedves volt. Elmesélte, hogy otthon Bencével is azon morfondíroztak, hogy vajon a Zebra az ki lehet. Érdekes dolog ez, mert bár együtt töltöttünk hónapokat a nyomozókkal, mégis ha most ráköszönnék Gáspár Lacira, valószínűleg fogalma se lenne, hogy ki vagyok. De ez a műsor is egy lehetőség, hogy akár Balázs, Bea, Laci, vagy Adél még kíváncsibb legyen a jövőben az ügyeim iránt és tudjuk együtt támogatni egymás céljait.

Kik tudták, hogy részt veszel a műsorban?

Molnár Áron: A feleségemet, Duda Évát avattam be, aki nem mellesleg koreográfus és rendező is. Volt, hogy neki mutattam be a produkciót a nappaliban ébredés után. Énekeltem, táncoltam neki. Amellett, hogy nagyon szórakoztatta a dolog, a koreográfus mindig előbújt belőle, folyton mondta mit hogyan csináljak: “Nyújtsd ki a lábad, ne kapkodj, legyen vége a mozdulatnak.” Azért ő is tett ahhoz, hogy a Zebra olyan legyen, amilyen. A másik beavatottam Tóth-Kása Ottília volt a noÁr koordinátora, ha ő nincs, biztos, hogy szétestem volna. Ő tartotta a rendszert az életemben.

Hogyan tudtad ennyi ideig titkolni, hogy te vagy a Zebra?

Molnár Áron: Nagyon kemény volt, ráadásul amikor a közösségi oldalamon élőben jelentkeztem be, akkor kifejezetten pókerarc kellett, amikor két kemény kérdés között valaki megkérdezte, hogy ”Te vagy a Zebra?” Eleinte nem reagáltam, de a tizedik komment után el kellett indítani a kamu hegyeket: ”Zebra? Ezt nem értem.. hol?” Sőt, néha kifejezetten nagy kaland volt, hogy hitelesen tudjam beadni azt, hogy fogalmam sincs, hogy miről beszél a környezetem. Nagyon nehéz nem túljátszani, mert át lehet billenni egy pillanat alatt, a túltolt kamuba.

Volt mélypontod a műsor alatt, gondoltál arra, hogy feladod?

Molnár Áron: Feladni? Az nagyon messze áll tőlem, én maximalista vagyok. A koreográfusok, Juronics Tamás és Kurucz Sándor elképesztő vagány koreográfiákat raktak össze nekem, ráadásul amikor a jelmezt alakítottuk a fantasztikus jelmeztervezővel, kifejezetten jó érzés volt, hogy mennyire kooperatív mindenki. Én a jelmezes próbán is már gyakoroltam a mozdulatokat és annak mentén alakítottuk a jelmezt.

Volt olyan versenytársad, akiről sejtetted, hogy ő van a maszk alatt, majd kiderült, hogy jól tippeltél?

Molnár Áron: Sajnos nem tudtam minden részt megnézni, de amikor egyszer belenéztünk pont a Tigris produkciója ment. A feleségem egyből mondta, hogy ez biztosan Eszenyi Enikő az, mire én teljes lelki nyugalommal mondtam, hogy az lehetetlen. De tévedtem, és nem is maradtam nyugodt.


Az Álarcos énekes második évadát a Banán, azaz Miller Dávid nyerte, a második pedig Molnár Áron lett, akit a Zebra jelmez rejtett / Fotó: RTL Klub
Az Álarcos énekes második évadát a Banán, azaz Miller Dávid nyerte, a második pedig Molnár Áron lett, akit a Zebra jelmez rejtett / Fotó: RTL Klub

Puskás Peti

Mennyire ért váratlanul hogy felkértek a “beugró” szerepre?

Puskás Peti: Amikor a kreatív producer, Verebély Marcell megkeresett, hogy mennyi szabadidőm van, akkor már sejtettem, hogy sürgős dologról van szó. Kértem pár perc gondolkodási időt, ami alatt már éreztem, hogy ez egy hatalmas dolog lehet, valaki után ismét életre kelteni ezt a csajos karaktert. Összesen két napom volt felkészülni az első két számomra, de egyáltalán nem bántam, mert elképesztő volt a kihívás is.

Liptai Claudiától vetted át a szerepet. Kellett alakítani a jelmezen?

Puskás Peti: Igen, a jelmez jellegéből adódóan itt-ott ki kellett tömni.

A nyomozók és a nézők még azt sem tudtak megtippelni, hogy férfi vagy nő van-e a maszk alatt.

Puskás Peti: Pont ez volt a cél, hogy ne tudják meg, hogy én vagyok a maszk mögött. Sokat dolgoztam azon, hogy ne bukjak le és ne legyek egy „fejhangon éneklő férfi”.Rengeteg női előadót meghallgattam és mindig megkértem a barátnőmet, Dallos Bogit, hogy énekelje és táncolja el a dalomat, amivel nagyon sokat segített nekem, mert láthattam, hogy mit hoz ki az adott dal ösztönösen egy nőből. Mindent megtettem, hogy mindenkivel elhitessem, a Röfi álarcban ízig-vérig nő van, például elkértem Bogi melltartóját és azt vettem fel kitömve a versenyzők „Ne szólj hozzám!” pulcsija alá, és Bogi parfümjét használtam. Minden pillanatban csajként viselkedtem, mozogtam, Bogi pedig rengeteg tanáccsal látott el, hogy legyek nőként hiteles a színpadon és a színfalak mögött is. Sőt, igyekeztem olyan helyzeteket teremteni, amiből arra következtethettek, hogy egy hisztis, hirtelen haragú perszóna vagyok, pedig ez teljesen távol áll tőlem. Egy szó mint száz, mindent bevetettem, hogy eszükbe se jusson az, hogy pasi van a jelmezben.

Melyik volt a legviccesebb pillanata a műsornak?

Puskás Peti: Rengeteget röhöghettem Lacin és Bencén, akiken nem egyszer láttam, hogy keményen agyalnak, vajon ki lehet az a „nő” a múltjukból, aki mindkettőjükről tudja, hogyan buliznak. Na, ilyenkor rátettem még egy lapáttal és megpusziltam Bencét, vagy megsimogattam. Nagyon nevettem azon is, amikor Laci dicsérte, hogy milyen szexi vagyok, vagy húsz percen át részletezte, hogy csak a legnagyobb női énekesek képesek ilyenre a színpadon, az X-Faktorban meg azt hallgattam, hogy nincs fülem. Azt viszont nem lehet elvenni Gáspár Lacitól, hogy még életében nem volt ilyen udvarias velem.

Kit avattál be a titokba, hogy te vagy a Röfi?

Puskás Peti: Csak Bogit, a családtagok sem tudták. Naponta többször beszélek a szüleimmel, így szörnyű volt nekik füllenteni, de kezdetben remek kiforgást találtam; mivel közeledett a ValóVilág10 powered by Big Brother szériája, így azt tudtam mondani, hogy a biztonság kedvéért rengeteget kell előre forgatnunk, a kiszámíthatatlan vírushelyzet miatt is, és a sok extra tartalom elkészítése foglal le ennyire. Alig vártuk, hogy végre megtudják a szüleink, bár anyukám az elején azonnal azt gondolta, hogy én vagyok a Röfi, de amikor azt hitte, hogy lefülelt, éppen a Macskákat játszottam a Madách Színházban, így tudtam hárítani. Azután elterelő hadműveletbe kezdtünk Bogival és igyekeztünk afelé irányítani, hogy a Röfi nem lehet más, csakis Oroszlán Szonja.

Puskás Peti vette át a Röfi szerepét az Álarcos énekesben / Fotó: RTL
forrás: Blikk
indexkép: RTL Sajtóklub


Hirdetés 

%d bloggers like this: