Hirdetés 

Kulcsár Edina zavarba ejtő őszinteséggel válaszolt rajongói kérdésekre.

Az egykori szépségkirálynő Instagram-sztoriban osztotta meg véleményét a botrányairól, illetve azt is, hogy mit gondol arról, ha a celebek megmutatják gyerekeiket a közösségi oldalakon. – írta a Life.hu.

Ez az egész év botrány, ezt tudjuk, de év elején engem nagyon megviselt a Tibi Atyás sértegetés, amikor még bőven várandós voltam.Leginkább azért, mert a gyerekemet is felhasználta ehhez, meggyanúsított, hogy folyton reklámozunk a gyerekkel (ami nem igaz), majd ehhez képest ő rakta folyamatosan össze Medikét alkoholos tartalmú italokkal. Feljelentés is lett belőle, de ebbe ne menjünk bele. Aztán egyre többen elkezdték nem mutatni a gyerekeket, mert hű meg há.

– kezdte a válaszolgatást Edina, majd hozzátette, ő mindenkit megért és elfogad. Nem szól bele abba, hogy mit csináljanak az influencerek.


“Mi azért is mutatjuk a gyerekeket, mert muszáj lesz ebbe a fennforgásba beleszokniuk. Szerintem akkor sokkal nagyobb zavart okoznánk a kis fejükben, ha nem beszélnénk arról, hogy ismernek minket az emberek és mondjuk iskola első osztályában egy gyerek észrevenné, hogy kik a szülei és ezzel szekálnák. Így van esélyem egy egészséges gyereket (vagyis kettőt) felnevelni– vélekedett.

indexkép: Cosmopolitan

/p>