Hirdetés 

Csalással vádolják a Paula és Paulina sztárját!- megszólalt a TV2

A rajongók szerint Gabriela Spanic manipulálta a szavazast – latin-amerikai követőit arra buzdította, hogy csaljnak az applikációs voksolásnál. Megszólalt az ügyben a TV2 is.

„Magyar idő szerint este nyolctól tudtok rám szavazni az applikációban, amely ha nem érhető el az alkalmazás-áruházban, akkor annyit kell tennetek, hogy letöltitek a VPN-t, majd az országotoknak Angliát vagy Magyarországot állítjátok be. Köszönöm nektek nagyon” írta latin-amerikai követőinek közösségi oldalán Gabi.

Többeknek nem tetszett ez az eset. A TV2 is megszólalt az ügyben.

Korábban azt is biztosra vették, hogy Gabriela Spanic rendelkezik a legnagyobb rajongótáborral, és ő kapja hétről hétre a legtöbb szavazatot, mégis veszélyzónába került, ez a mostani feltételezés is téves. A múlt szombati adás alatt nem nőtt az applikációt letöltők száma jelentősebben, mint a korábbi adások alatt.Semmilyen jel nem utal arra, hogy az említett probléma valós lenne és kijátszották volna a rendszert, ez nem látszott az eredményeken.A nézők továbbá az applikáció mellett sms-ben is szavazhatnak kedvenceikre, amely opció kizárólag Magyarországról érhető el.

– mondta el a csatorna sajtóosztálya a Blikknek.

forrás: Life.hu/Blikk

indexkép: TV2


Hirdetés 

%d bloggers like this: