Hirdetés 

Réka kedden reggel az RTL Klub Reggeli című műsorában járt, és elmondta véleményét arról is, ami szerinte nagyon nem jó.

Az RTL Klub-ban vendégeskedett a fitneszkirálynő, Rubint Réka, a műsorban pedig többek között előjöttek kérdések a gyermeknevelésről és a közösségi média hatásairól is. Szóba jött az is, hogy anyaként hogyan viselhető el, hogy az ember gyermekét ennyi fura dolog éri az interneten keresztül. A rengeteg pozitívum mellett, jó adag negatívum is érkezik.

Réka pedig nem köntörfalazott, elmondta, hogy szerinte is túl sok a felesleges inger ezeken az eszközökön és applikációkon keresztül. Majd hozzátette:

“Én 21 vagy 22 éves korig el is zárnám a gyerekeket ezektől a felületektől”

Majd Lakatos Márk, a Reggeli műsorvezetője megkérdezte tőle, hogy mi a helyzet Lara hatalmas TikTok-rajongótáborával. Erre válaszul Rubint Réka elmondta:

“Lara teljesen véletlenül építette ezt fel. Az Álarcos Énekesnél úgy kellett könyörögni neki, hogy fogadja el a felkérést. Csak azért fogadta el, mivel be tudott bújni egy álarc mögé, és el tudott bújni, mint Schobert Lara, és a hangját tudta megmutatni.”

 

forrás és kiemelt kép: promotions.hu

/p>