Hirdetés 

Gyász! Koronavírusban halt meg a magyar színésznő

67 éves korában elhunyt Egerszegi Judit színésznő, Körtvélyessy Zsolt színész felesége – írta meg elsőként a Bors.

Judit cukorbeteg volt, vizesedéssel került kórházba, de aztán koronavírus-pozitív lett, ezért átszállították a Szent László Kórházba. Ott rohamosan romlani kezdett az állapota, lélegeztetőgépre került, levették arról, aztán megint vissza… így ment ez két-három hétig. Végül öt hét alatt elment az én Juditom – mondta a lapnak a színésznő özvegye, Körtvélyessy Zsolt.

Az egyedül maradt színész most egy időre a lányához, Kingához költözött, aki történetesen L. L. Junior felesége.


Körtvélyessy Zsolt és felesége, Egerszegi Judit (Fotó: Smagpictures.com)

Mindössze öt hét alatt végzett az életvidám, erős asszonnyal a koronavírus, L.L. Junior családja szóhoz sem jut a fájdalomtól. Körtvélyessy Zsolt felesége, Egerszegi Judit 67 éves korában, kedden hunyta le örökre a szemét, még elbúcsúzni sem tu­dott a szeretteitől, a férjétől, akivel 45 éven át éltek boldog házasságban, a lányától, Körtvélyessy Kingától, és vejétől, L.L. Juniortól, akik szeptember 17-én egy kislányunokával ajándékozták meg.

– Mindennél jobban szeretett volna nagymama lenni – mondta a Borsnak elcsukló hangon Körtvélyessy Zsolt a telefonba.

Az élet sajnos olyan kegyetlen volt hozzá, hogy mindössze kétszer ölelehette magához a kis Lilit.

Egerszegi Judit színésznő volt, Szolnokon, Békéscsabán és Miskolcon volt társulati tag, ké­sőbb a Kényszerleszámolás című monodrámájával járta az országot. Szerepelt több Jancsó Miklós-filmben, de a karrierjét később feladta, hogy támogassa az országosan is népszerű férjét, illetve egyengesse a család életét.

 

borítókép: Getty Images


Hirdetés 

%d bloggers like this: