Hirdetés 

ILLUSZTRÁCIÓ! Fotó: Getty Images

„Nem akarok meghalni” – ezt kiabálta a 14 éves fiú, akit osztálytársa szúrt hason az egyik tatabányai iskolában

Egy diák az egyik órai szünet végén támadt áldozatára, valószínűleg azért, mert az egy lány védelmére kelt.

A tatabányai Bolyai általános iskolában a második szünetben a gyerekek az udvaron voltak, majd visszamentek a termekbe. Ekkor az egyik nyolcadikos osztályból kiabálás hallatszott, a diákok azt hitték, hogy osztálytársaik csak viccelődnek.

„Elsőnek így a fél osztály az így azt hitte aki bent volt a teremben, hogy elsőnek csak hülyéskedik, mert ugye mi szoktunk ilyennel hülyéskedni, hogy birkózunk, szünetekben. De ugye nem hülyéskedett, mert tényleg vérzett és tényleg nagyon félt”

– mesélte el az egyik diák.

A fiú az RTL Híradónak elmondta, hogy látták a megszúrt osztálytársukon, hogy halálfélelme van, kétségbeesetten kiabált.

Fájdalmai is voltak gondolom, elég sokkos állapotban is volt, és ugye félelem is volt benne, mivel üvöltözte ugye, hogy megszúrtak, meg hogy nem akarok meghalni.

Az iskola tájékoztatása szerint, a megszúrt fiút megműtötték, a körülményekhez képest jól van. A támadóról azt írták, korábban voltak magatartási problémái, de ezekből nem lehetett arra következtetni, hogy bárkit is megtámadna, a szülei mindig együttműködők voltak. Az osztálytársakkal most pszichológus foglalkozik.

A rendőrség súlyos testi sértés miatt állította elő a támadót, kezdeményezik letartóztatását.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

indexkép: Getty Images


Hirdetés 

%d bloggers like this: