Hirdetés 

Egy internetes oldalon azt írták, hogy a színésznő pszichiátriára került, ahol öngyilkos lett. Nyertes Zsuzsa reagált a hírre, és a cikk írójának is üzent.

“Ilyen nincs. Ez nagyon morbid” – mondta a Ripostnak a színésznő. “Üzenem a kitalálónak, hogy ép és egészséges vagyok. S, hogy miért tűntem el az elmúlt hetekben? Nos, nem kell semmi rosszra gondolni, forgatásokon voltam. Nem tagadom, nehéz időszak ez, sok szerettemet vesztettem el, de a helyzethez képest jól vagyok. Soha nem voltam pszichiátrián, és infúziót sem kaptam. Még csak depressziós sem vagyok, most is azon dolgozom, hogy azt a sok veszteséget, ami ért, feldolgozzam. Ezzel kapcsolatosan könyveket is olvasok, ami segít benne” – tette hozzá.


Nyertes Zsuzsa (Fotó: TV2)

“Őszintén megmondom, én nem foglalkozom ezzel, nem ér annyit, hogy energiát fektessek bele. Drága Bodrogi Gyuszi mondása jutott most eszembe, aki mindig azt mondta: tök mindegy, mit, csak írjanak rólad, addig vagy aktuális, addig forog a neved. Bár ebben a kontextusban ez kicsit morbid. De nyilván az ember nem örül, ha ilyen negatív dolgok kerülnek ki róla. Például egy színésznőnek ez visszahat a szakmájára, hiszen a rendezők általában nem szeretnek labilis színésznőkkel dolgozni” – mondta.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

forrás: Origo

borítókép: 24.hu

/p>